Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- Mini-ITX
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MichaelSD
őstag
A Kickstarter megint egy olyan dolog ami az ember elvárásártól függ. Legtöbben úgy állnak hozzá, hogy egy előre fizetett terméket vásárolnak, ami nem igaz. A Kickstarter egy lehetőség, hogy egy termék megvalósuljon, amiben az is benne van, hogy nem jön össze és elúszik a pénzem. Senkinek nem tettek pisztolyt a fejéhez, lehet választani.
27 Kickstarterből ami támogattam, csak a Jolla tablet ami nem jött össze. Szerintem ez jó arány, persze kinek mi a jó. Egy-két kivételtől eltekintve a termékekhez még hasonló sincs a piacon, ezért nekem megérte. Persze ez az én hozzáállásom. Ha valaki 100%-os biztonságot akar, akkor ne a Kickstarterre menjen.
Amúgy itt vannak statisztikák, ha valakit érdekel.
-
Kékes525
félisten
Erősen kételkedek az ilyen típusú támogatásokban.
-
FrozeN`
tag
Undorító, és hány ehhez hasonló történet van...
-
anulu
félisten
és mennyi az, amiből ténylegesen lett is valami? Star Citizen körül is egyre több a kérdőjel. valaki akar valamit, csinálja meg, aztán ha kell a népnek majd megveszik. de ez az előre pénzért kuncsorgás, főleg úgy, hogy kb két kezem elég, hogy megszámoljam azokat, amik a megjelenés után fél évvel is sikeresek voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- PS Plus előfizetések
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%