- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
virkir
veterán
Namost az, hogy a cég globálisan tudott némi bevételnövekedést elérni mennyiben cáfolja, hogy a wp és a win8 hulladék?
Mintha nem csak ez a két termékük lenne meg pl. a droid után szedett licenc díjak ugye veszteségként vannak a könyvekben.
Vedd már le a szemkötőt legalább pár percre.#62
Ez azért már magasan űbereli a "rosszul fogják" történetet.
Ennyire nem lehet valaki elvakult.
Komolyan mondom handrás tanulhatna tőled. -
vicze
félisten
Jó akkor ezt magyarázd már meg nekem egy kicsit:
"A Windows-részleg üzemi profitja a 900 milliós leírásnak is köszönhetően viszont kevesebb mint felére zuhant, de még így is több mint 1 milliárd dollárt tett ki."
Meg azt is, hogy az összes többi részleg miért ért el, 10+%-os növekedést? Értem én, hogy riportban fényezni kell a Win8-at, csak éppen az a gond, hogy a legsikertelenebb termék épp, amit jelentősen az RT húzott vissza. Persze értem én a körülményhez képest végtelenül jól teljesít...Ettől a berögződéstől jó lenne már megszabadulni, hogy Apple funboy mintájára védjük a rajongásunk tárgyát ha kell ha nem, kezd egy kicsit ellenérzéseket kiváltani...
Nem írtam sehol hogy szar a Windows (saját véleményem, egyéni szoc. problémám), annyit írtam, hogy a mobil és a desktop összeolvadása kudarcba fulladt jelenleg, aminek ékes bizonyítéka, az RT sikertelensége és közel 1 milliárdos vesztesége.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Bár a hagyományos mobiltelefonokból egyre kevesebbet ad el a finn gyártó, a Lumiákból egyre több fogy, és a cég nyereségessége is sokat javult.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Windows 11
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- The First Berserker: Khazan
- Tippmix
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest