- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
hu, en iden crystal castlest lattam eloben szigeten [kb igy kell elkepzelni, csak a szigetesnel kb befujtak fustgeppel az elso 20-30 sort egy 10ezres teljesen lesotetitett satorban (kijelzoket meg ugy altalaban mindent lesotetitettek), aztan annyi stroboszkopot hasznaltak amennyit en osszesen nem lattam 2000 ota. ja igen, a hangminoseg pontosan ilyen volt eloben is, pedig az A38 hangzasa iden mar rendben volt. a szigetest meg se probalom belinkelni, mert kb semmi nem latszik belole (pont, mint eloben). es ennel mar csak az volt durvabb, hogy ejjel fel1kor az utolso este (amikor az atlag fesztivalozo mar hulla faradt) televolt a sator, pedig tenyleg kb noiseot toltak. ha valaki nekem 10-15 eve azt mondja, hogy valaki noise/synth pop keverekkel megtolt egy 10k fos satrat (amikor egy f*cktothemusicos bulin voltunk kb 100-200an Budapesten anno), akkor kb kirohogom.
eszmeletlen elmeny volt, de nem tudom, hogy kinek mernem ajanlani.
Kopi31415: boiler room, ott senki nem tancol ez alapszabaly. szoval vicces modon a panaceason volt ott az egyik legjobb a kozonseg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- Netflix
- Anime filmek és sorozatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged