Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• proci985

MODERÁTOR

válasz Brumi #179 üzenetére

hu, en iden crystal castlest lattam eloben szigeten [kb igy kell elkepzelni, csak a szigetesnel kb befujtak fustgeppel az elso 20-30 sort egy 10ezres teljesen lesotetitett satorban (kijelzoket meg ugy altalaban mindent lesotetitettek), aztan annyi stroboszkopot hasznaltak amennyit en osszesen nem lattam 2000 ota. ja igen, a hangminoseg pontosan ilyen volt eloben is, pedig az A38 hangzasa iden mar rendben volt. a szigetest meg se probalom belinkelni, mert kb semmi nem latszik belole (pont, mint eloben). es ennel mar csak az volt durvabb, hogy ejjel fel1kor az utolso este (amikor az atlag fesztivalozo mar hulla faradt) televolt a sator, pedig tenyleg kb noiseot toltak. ha valaki nekem 10-15 eve azt mondja, hogy valaki noise/synth pop keverekkel megtolt egy 10k fos satrat (amikor egy f*cktothemusicos bulin voltunk kb 100-200an Budapesten anno), akkor kb kirohogom.

eszmeletlen elmeny volt, de nem tudom, hogy kinek mernem ajanlani.

Kopi31415: boiler room, ott senki nem tancol ez alapszabaly. szoval vicces modon a panaceason volt ott az egyik legjobb a kozonseg.

Új hozzászólás Aktív témák