- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztalt vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Androidos fejegységek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali médialejátszót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
btprg
senior tag
válasz
-Skylake-
üzenetére
Én is csatlakoznék a HP kéretlen védelmezőihez. Jelenleg 2 db HP Compaq NC6320-t használok, azért vettem őket mert van rajta sok olyan amit manapság már kispórolnak a drága laptopokból is: soros port, párhuzamos port, FireWire, SD kártya olvasó, modem. Kb. 10 éves mindkettő, és teljesen hibátlan, jól használhatóak még most 2017-ben is (bár azt nem mondom hogy hipergyorsak).
Persze lehet hogy csak régen voltak jók, és most már szar, erről nem tudok nyilatkozni. (Ez amúgy sok gyártóra elmondható.)
-
hemaka
nagyúr
válasz
-Skylake-
üzenetére
Nekem sincs jo tapasztalatom veluk, anno egy ZBook 15-os toltocsatlakozoja romlott el fel ev utan, elvittek, visszahoztak 2het(!!!) mulva...
Eltelt 2 nap, a led kiment a kijelzobol, 2 honapot volt oda, osszevissza magyaraztak, hogy nem erkezett meg alkatresz, ritka gep blablabla... Meguntam es a fogyasztovedelemmel kicsit megcibaltattam a f*szukat, vissza is lett fizetve a termek teljes vetalara...
De ettol fuggetlenul nem mondanam rosszabbnak, mint a tobbit.
A kattogo billentyuzetes macbook probol is sikerult egymas utan kettot kifogni, azota sincs semmilyen notim, meguntam a sok fos kozott halaszni, szerencsere nem letszukseg a hasznalatuk.Bezzeg a 8 eves MSI M670 meg mindig mukodik, bar olyan lassu mint a dog az egymagos AMD procival.
Persze ettol meg nem lett semmivel sem jobb, mert a zsaner 6 ev mulva megadta magat(bar az nem rossz...), hazilag kellett magbarmolni, hogy anyam itthon hasznalhassa. 
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
-Skylake-
üzenetére
Várj, hazamegyek szólok a 7 éves 4530s Probookomnak, hogy menjen már tönkre...

Mire alapozod amúgy ezt a minden HP szar kijelentésed?
Nem vagyok viszonteladó, de pl vannak szériák, amiket csukott szemmel is merek ajánlani a HP-től...
Az ilyen szélsőséges kijelentések jól mutatnak PH-n, de azért minimális alapot adj már a mondandódnak, mert elég hiteltelen.
Az a baj, hogy a Tesco alsó polcos 80 ezres laptop szintjén gondolkozol... Ha nem, akkor bocsi, de az ilyen szar reakciókra csak szar választ tudok adni... Pedig nem lenne kötelező.
LEhet volt egy rossz gyerekkori élményed a HP-vel, aztán megragadtál a 10 évvel ezelőtti Pavilionok között, ez nem gond, csak ne hangoztasd...
Notebookot kb csak azóta szabad venni, amióta megjelent az első Core i processzor ezekben is.. Előtte kazánházak voltak, és hullott, mindegy milyen márkától vetted.. / Ja a hőskor Thinkpadjai még jók voltak.
Kérdés?
-
PuMbA
titán
válasz
-Skylake-
üzenetére
A Boschnál és az Audiban is van sok HP Probook vagy Elitebook céges gépnek és még sok kisebb cégnél is
Nekem Probook van, 4 éves, egyszer sem volt szétszedve és kitakarítva és nem hangosabb a ventije, mint új korában, szóval szeretem. Betonra is ejtettem már le, semmi baja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Robotporszívók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmgyűjtés
- LEGO klub
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Windows 11
- További aktív témák...
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook 12 Retina - Magyar bill. - 2016 Early - 256 SSD, 8GB, 1.5GB
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Persze ettol meg nem lett semmivel sem jobb, mert a zsaner 6 ev mulva megadta magat(bar az nem rossz...), hazilag kellett magbarmolni, hogy anyam itthon hasznalhassa.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nekem Probook van, 4 éves, egyszer sem volt szétszedve és kitakarítva és nem hangosabb a ventije, mint új korában, szóval szeretem. Betonra is ejtettem már le, semmi baja.