Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autóhifi
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Analóg fényképezés
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
elefontelefo #5 üzenetére
Szóval a 3.11, NT 3.1, NT 3.5x, NT4, Me-t mind használtad? Komolyan tolhattad, nálam nem csak a Vista és a Win8.x maradt ki, de az NT 3.x és az Me is kimaradt, ezekből az utóbbi kettő olyan szinten, hogy nem csak hogy a saját gépemen nem voltak fent, de még csak olyan gép előtt sem ültem soha, amelyiken ezek futottak volna. Nem is érzem úgy, hogy vesztettem velük.
Szerintem a legjobb valaha készült Windows az NT4 volt, de mivel drága volt és hardverigényes, ezért otthoni felhasználásra sose terjedt el, meg a driver/USB támogatás hiánya miatt sem tudott volna elterjedni, aztán viszonylag gyorsan követte a 2k, majd az XP is, szóval igény sem volt rá.
-
8HAA
tag
válasz
elefontelefo #5 üzenetére
Nem fog hiányozni
Nekem sem jött be. Xp után Windows 7 amit még használok majd 8 is kimaradt és most 10 következik.
Valahogy minden második vált be. Ki érti ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest