Hirdetés
- Gaming Notebook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Objektívek topikja
- Lézervágás, gravírozás
- Steam Deck
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMuscle
csendes tag
Én nem tudom most mire gondolsz de én pl rosszat nem tudok mondani sem az xp-re sem a win7-re. Amire én használom tökéletes. Webezés alap játék ami elfutna egy 1 magos gépen is kb. A rossz irány nálam pl ott kezdődne ha kötelező windowsbook regisztráció kötelező msn vagy kötelező microsoft regisztráció kéne egy olyan oldalra vagy programra amire nincs szükségem.
Itt viszont nincs ilyen problémám. Az ára max. De az megkerülhető ha valaki olyan gonosz kalóz és rabló és bűnöző. De tudom itt senki nem az!
Amúgy szerencsére van választási lehetőség nem muszáj ezt az operációs rendszert használni. Csak hát akinél a pénz azé a világ. Vagy valami hasonló!
És ezért olyan elterjedt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming Notebook
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- Samsung kuponkunyeráló
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Forrmell.enn
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Itt viszont nincs ilyen problémám. Az ára max. De az megkerülhető ha valaki olyan gonosz kalóz és rabló és bűnöző. De tudom itt senki nem az!
Amúgy szerencsére van választási lehetőség nem muszáj ezt az operációs rendszert használni. Csak hát akinél a pénz azé a világ. Vagy valami hasonló!
És ezért olyan elterjedt.