Új hozzászólás Aktív témák
-
csana
senior tag
Én miután olvastam a cikk címét, másra gondoltam. Most hogy jött egy új cucc a tf2-höz amiben bevezetik a mikrotranzakciót, az konkrétan nem szakítja szét a tf2 tábort. A konkrét ellentét az magából a frissítések létezéséből fakad.
Egyik fél aki korábban megvette a játékot, nem örül a változásoknak. Számukra az alapjáték az etalon. A másik (valószínű sokkal nagyobb létszámmal bíró) fél pedig örül a frissítéseknek, az új fegyvereknek, itemeknek, és egyéb kütyüknek.
-
pr1mzejEE
addikt
Sajnos mindig kettészakítják a játkos táborokat. (Pl cod) Úgylátszik így jövedelmezőbb.
-
F e Z o
veterán
Én még csak most vettem meg a TF2-t, de nem hiszem, hogy költenék még rá plusz pénzt. Sajnos egyre több helyen tapasztalható ez a dolog, hogy plusz kiegészítőkért, plusz pénzt akasztanak le az emberről.
-
$p@rr0w
őstag
És tárgyakat hogy tudok ingyen szerezni? Mi befolyásolja h mikor kapok? Minden serveren lehet szerezni?
-
elithun
őstag
Nos, én elérkeztem TF2-es pályafutásom végéhez.
-
Vistaboy
veterán
válasz
BloodyEddie #5 üzenetére
Ha ezzel arra célzol, hogy azt akarom beállítani, hogy aki gazdag, az mindent megvehet, akkor tévedsz. Már az elején leszögeztem, hogy az Item Shop lényege, hogy ugyanazokhoz a tárgyakhoz juthatsz hozzá, mint a többiek, csak pénzért veszed őket, nem kiérdemled.
Ennyi. Attól még pénz nélkül is megkaphatsz mindent, of course. Csak épp vagy mázli, vagy sok játék kell hozzá.
-
BloodyEddie
őstag
Sorry Vistaboy, de elolvastad rendesen a faq-t? Mindent ezután is ugyanúgy lehet unlockolni, a random item drop megmarad. A tf-ben pedig minden balanszolva van, nincs ultimate fegyver, egyszerűen csak mások, mint az alapok.
-
capafog23
őstag
Jó egy ilyen írás, hogy le van tisztázva minden, mert nekem ez nem volt egyértelmű.
-
Érdekes... igazából már ritkán játszok ezzel, és asszem ez így is marad.
-
proci985
MODERÁTOR
kissé hatásvadász lett a cím
ez eddig nekem teljesen korrektnek tűnik.
-
Elsőre nekem ez teljesen korrektnek tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest