- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
batki83
csendes tag
Helló!
Én vettem egyet szerintem kiváló ár/érték arány, gyors gépezet csak az aksi gyenge.... , de a gondom hogy a mobilom hotspot megosztását nem látja pedig működik (más mobil, laptop látja)!!!!!
Valaki tudna segíteni please? -
h_and
tag
-
Prof01
veterán
Nem rossz, de még várok kicsit, amíg ezen az áron lesz már 1280x800 IPS kijelzős. Akkor best buy lenne.
-
ooooobi
senior tag
Nem olvastam, sőtt tablet se volt nagyon kezemben csak egy ipad2 régen vagy fél órát. Könyvolvasásra van kindlem, ez főleg netre kellene, email, google docs, ágyban fotelban. Rendelhetnék Kínából ennyiért ipsest de fontos a számla és ez az első tablet amit ennyiér érdemesnek tartok megvételre. Azért egy teszt jó lenne róla, hátha felherül valahova hamarosan.
-
ooooobi
senior tag
Tabletet általában egyedül használja az ember és szemből, az ips meg főleg a betekintési szögben jobb a tntől nem? Persze a szinek is szebbek valamivel, de ez inkább akkor vehető észre ha egymás mellé teszünk egy tnt meg egy ips-t.
-
Atocha
senior tag
Ha 5ezerrel drágább lenne, de ips panel, akkor szerintem 7"-olban valóban verhetetlen áron lenne.
Az emberek 90%-nak nem kell se kékfog, se gps. Szóval ez nem is hiányzik szerintem belőle, de ez szigorúan magánvélemény... tapasztalat.De sajna nem ips... Azért még így se rossz na.
-
Gusztáv
addikt
Jó az ára, és a régi Ramos tabletemmel nagyon meg voltam elégedve. Reméljük a Wayteq a szoftveres supportot hozzáteszi, akkor tényleg jó vétel lehet. Egy hibája van, hogy nem IPS, ezzel nálam el is vérzett.
-
devast
addikt
Ócska tn film panellel vágják agyon ezt is... az xtab70-nél fogadam meg, hogy soha többet gagyi panel
Pedig egy normális ips-el nagyon simán lehetett volna bestbuy belőle, még játékra is alkalmas 1024x600-al (Ennek a soc-nak a grafikus teljesítménye 1280x800-on már nem annyira fényes) -
zazahoho
őstag
Ezen az áron korrekt kis tab
-
callmeakos
veterán
Karácsonyra szeretném magam meglepni egy 7colos viszonylag olcsó tablettel és ez, az amennyiben tényleg annyiért lesz amennyit fentebb lett írva, erősen bekerült a talonba. Kíváncsian várom a fejleményeket
-
=Mentor=
őstag
GPS nincs benne gondolom, ahhoz túl olcsó
A kijelző vajon IPS lehet?
-
Sir Ny
senior tag
rakjunk rá ubuntu for androidot
-
Atocha
senior tag
válasz
DoItYourself #10 üzenetére
A régi modell ára nem változott egyenlőre.
De véleményem szerint dual cortex-a9 és 1gb ram alatt nincs androidos élet csak szenvedés.
Ez igaz az összes wayteq 7"-os táblára is sajnos.---
Karácsonyra drágulhat a termék. Magyarországon élünk...
---Ennek a 7"-osnak is már csak egy "hibája" van: nem ips a kijelző. Azt hiszem ez is csak sima tft és ez rontja kicsit az élményt. Ha a wayteq ezt is kijavítja, akkor lesz best bay. Addig csak végre két mag és hurrá 1gb.
-
tkmwuzhere
csendes tag
Myaudio ugyanilyen hardverű 8"-osa 50k
asszem ez lesz helyette
-
Szipi
aktív tag
A kijelzőjére lennék kíváncsi, hogy milyen panel van benne mivel sehol sem írják.
TN+Film, IPS stb...? -
Ramos megérkezett
-
DoItYourself
addikt
-
G3R!94
aktív tag
40k körül nagyon jó választás lehet.
-
HuMarc
veterán
Jelly Bean-nel, némileg nagyobb felbontással vonzóbb lenne, de 45 000 - 55 000 Ft körül azért így sem rossz ajánlat? Vagy túl/alábecsülöm az árat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az xTAB-70dc hamarosan Magyarországon is elérhető lesz.
- Razer Blade 15 gamer laptop megvigyázott szép állapotban.
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i7-9750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest