Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Kicsit kevésbé elhamarkodottan, nagyobb körültekintéssel.
Az, hogy most nincs ott ár, nem jelent semmit; én emlékszem rá, hogy pár hónappal ezelőtt voltak ott árak.
Nem paperware vagy powerpointware, mert mint a postod előtti postban is leírtam, vannak erre épülő termékek a piacon: Dell mini 12 már tavaly ősztől kapható, Fujitsu U820 téltől, Vaio P CES óta, Kohjinsha-nak is vannak ilyen termékei; Panasonic Toughbookból is van 2 Z-Atomos; (meg mintha lenne még valamelyik gyártó, csak most nem ugrik be); valamint hamarosan jön az MSI U110 és U115 (tesztek már vannak róluk) és a Dell mini 10. Az utóbbi három kivételével ezek mind hónapok óta a piacon vannak és kaphatóak.
Ezen túl néhány MIDben is ezek vannak, de azokban nem mozgok annyira otthonosan, hogy neveket is tudjak mondani. Továbbá jónéhány ipari-pc alaplapban és gépben szintén Atom-Z és Poulsbo van.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700G - Új, 1 év garancia - Eladó!
- ÚJ, bontatlan AMD Ryzen 5 7600X BOX AM5 4,7 - 5,3Ghz
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 3700X 8-Core 3.6GHz (32M cache, up to 4.4GHz) AM4 Processszor!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest