Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolnai16
friss újonc
köszönöm
-
Zolnai16
friss újonc
Sziasztok! Nagyon szeretnék hozzájutni egy Amazfit Health watch-hez. Sajnos nem találtam rá beszerzési partnert, tudtok ajánlani forrást, ahonnan betudom szerezni? Milyen tapasztalatok van ekg-t tudó órákkal? Fontos lenne, sajnos nem kedvtelésből kell beszereznem egy ekg-monitorozó gépet.
Előre is köszi!
ne gyilkoljatok, új koma vagyok a vidéken! -
válasz
Silentfrog #26 üzenetére
Sehol semmi, pedig már bőven itt lenne az ideje egy hazai megjelenésnek Időközben már a Mi Watch-ot is bemutatták..
-
Silentfrog
veterán
Látott már bárki bárhol megvásárolható Amazfit Health Watch-ot? Lassan 3 hónapja jelentették be és én még sehol sem láttam.
-
Béééla
őstag
Nem arra használom ;)
Ami megfogott benne, hogy értelmes mennyiségű szöveg fér rá (egy SMS, Messenger üzenet vagy fél email kifér, ugyan az ékezet szerinte [?]), a lépésszámlálás megy (pontossága sose izgatott), az óránkénti "dagadt disznó, állj már fel egy kicsit" ami még nekem fontos mert nagyon bele tudok feledkezni a munkába és hogy nem kell hetente etetni.
[link] Illetve az, hogy ilyen watchface-t tudtam rá kalapálni egy délután alatt, ezért nem álltam neki egy igazi Pip-Boy gyártásának.
Így nem izgat a színe se mert irdatlan autentikus zöld, a felbontása meg elégséges. -
Flagstaff
tag
-
Flagstaff
tag
Igen. ez a Stratosban is van (BIP van az acconynak, ismerem) a GPS logolás megy kifogástalanul. Teljesenjól működik a sebességmérés is, leszámítva a kb 3,5km/h óra alatti tartományt, ahol nem mér semmit.
Iránytű is van, de nekem nem az kell, hanem az hogy akár a menetirányra merőlegesen is kiírja hogy mi a valós haladási irány. -
BalanceR
addikt
Hát akkor hiába várom a ráncfelvarrott BIP2-t?
Alapvetően a BIP tökéletes okosóra azámomra pedig volt már pár...Reméltem, hogy jön az utód kicsit nagyobb felbontású kijelzővel, fém, kerámia vagy erősebb műanyag tokkal, 5ATM vízállósággal, és kiegészített funkciókkal ( Pl zenevezérlés, kameravezérlés, naptárhozzáférés, navigáció.. )
-
Flagstaff
tag
Pulzust helyesen mérte? Testúly, életkor az appban helyesen be van állítva?
Stratoson előfordul hogy bizonyos napállásoknál a szabad ég alatt (vízen) jól mér pár km-t, aztán irányt váltok, megváltozik a nap beesési szöge/iránya és 1-2km-en keresztül megtáltosodok, az addigi tempóhoz szükséges 135-145BPM-ből lesz 80-90... Ha netán felcsapom vízzel a kezem, akkor ez gyakrabban fordul elő. Teszem hozzá egy elég laza kerámia szíjon hordom az órát. -
Flagstaff
tag
Vízálló sportórákon miért csak az úszás az egyetlen vízi sport? Evezős sportok talán nem annyira rétegigény, de ha valaki csinálna egy olyan órát, ahol a sebességet és a tényleges haladás irányát - nem azt hogy merre "néz" a tizenkét óra - (iránytűvel és/vagy számokkal) nyomon lehetne követni miközben GPS-el logolja a nyomvonalat, azon komolyan elgondolkodnék. Stratosból ezek hiányoznak nekem. Kajakozást általában trail run-ként logolom, a vitorlázásra meg valamit ki kell találjak mert ami sportot eddig próbáltam,ott 3,5km környékén kezdett mérni és nagyon pici szélben kellene a segítség.
Ja és a kijelző lehet hogy nagyon eyecandy egy OLED esetén, de a stratos kijelzőjét tartsák meg a kínálatban ha lecserélik a Stratost! -
-
draco31
veterán
Látom mi van a kijelzőn mindig, minden helyzetben el tudom olvasni, innentől nem érdekel hogy amugy nem retina hd vagy mit tudom én. Ez még mindig egy óra részemről, nem pedig telefon kijelző, ahol már valóban számít a minőség. Azt se bántam volna hogy olyan a kijelzője, mint az első Pebble.
Oké, szépek azok a kijelzők, de minden fizessek 2x annyit érte, és legyen az asztalon miatta folyamatosan a töltő. Így meg néha keresem hogy hol lehet, mert olyan ritkán kell -
Narancskoma
tag
A BIP nagyon megosztó óra, de az én környezetemben több embernek nem tetszik, mint igen.
-
Ez még mindig nem az amazfit pace/stratos utódja. Én egy olyan órát szeretnék már amivel le tudom cserélni a pace-t. Legyen ugyan olyan kijelzője mint a pace-nek jó lenne ha ezt az 512 mb-t elfelejtenék és lenne benne minimum 1 gb-t, legyen vízálló és "normális" kerek formája. Tudja a gps-t, ekg-t (opcionálisan lehetne két modell akinek kell) és az eddig szoftver ami fút a pace-n tök jó, az üzemidőben hozza edzéssel ezt az 5 napot (sok értesítéssel) és már meg is veszem. Egyenlőre úgy néz ki ez csak arra jó, hogy lenyomja a stratos árát és vegyek egy olyat...
-
medica
senior tag
MI Band 4 is kijött
-
végre egy rendes, vízálló okosóra, esimmel, amiért nem kell odaadnom a fél vesémet.
egy pókemberes jöhet is a fiamnak!jahogy nem egyenként külön mintás, hanem csak egy. akkor mindegy, mjd lesz olyan mintás skin hozzá. -
mizsi01
csendes tag
"Az Amazfit Smart Watch 2-ből készül 5000 darab Avengers témájú speciális kiadás, ezekért 61 forintot kell fizetni"
Akkor kérném szépen mind az 5000-et. -
Sweet Lou 6
addikt
A Health Watch BiP utódnak érdekes lehet, képek alapján akár hasonló kijelzője lehet, mint a BiP-nek.
-
Béééla
őstag
Lehet gusztustalanul kevés színt tud. Lehet kicsit pixeles.
De szintén imádom. Ezek után el se tudom képzelni, milyen lehet naponta-kétnaponta tölteni és "várni", hogy bekapcsoljon egy OLED. Na meg ilyen verőfényben csak jobban olvasható.
Az NFC fizetés benne lenne, sose dobnám ki. -
draco31
veterán
Akkor itt nem olyan kijelző lesz mint a Bip-en? Azt használom egy éve, imádom, hogy 20-30 napot kibír.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az egyik az Amazfit Verge-re, a másik a Bip-re hasonlít, viszont mindkettő rendelkezik EKG-szenzorral.
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Samsung S22+ telefon tokok
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest