- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
melega
őstag
Szerintem az egészből jó játékot ki lehetett volna hozni, ha nem úgycsinálják meg hogy 5 óra a sztori küldetések, és 20 óra városfelszabadítós küldetések. A hangsúlyt a sztori küldetésekre kellett volna fektetni.
Szerintem ez után senki nem akar Mafia játékot venni.
Úgyhogy jöhetne az első része ezen a grafikán.
-
Slack
tag
Végigjátszottam a játékot, számomra is baromira nagy csalódás volt. Az I. -et imádtam, a II is elég jó volt. A III. viszont eléggé pocsék. Véleményem szerint olyan 70% -osan lett kiadva a játék.
A játékmenet 90% az, hogy A -ból, B -be kell autózni. Egy idő után baromira unalmas. A küldetéseken pedig mindig ugyan azt kell csinálni, nagyon monoton. -
Tombi
őstag
Ez a játék egy hulladék, a legjobb amikor a Mafia 2. része minden tekintetben lenyomja..
PC-s világ szégyene, én nem tudtam vele játszani 5 percnél többet.. -
Rodi 4.80
senior tag
Ezt a citrom díjas játékot el kellett volna engedni a fejlesztőknek az ötlet megszületésének pillanatában.
-
ribizly
veterán
válasz
kriszpontaz #2 üzenetére
Volt már ilyenre példa (Batman Arkham Knight).
-
kriszpontaz
veterán
Akkor most már adhatnák ingyen is az alapjáték mellé akinek megvan
.
-
Chrys_
addikt
Mi köze ennek az etnikum-szimulátornak a Mafia-hoz? Az 1-2 -t többször is végig játszottam, ezt is elkezdtem, de ez azokhoz képest fos. Inkább GTA x nevet adtak volna neki.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Érkezik a korábban beígért harmadik kiegészítő, amelyben egy okkultista szekta után kell nyomoznunk.
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest