Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Milyen processzort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Otthoni időjárás-állomás
- ZIDOO médialejátszók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tavasz van, csakszólok...
-
Mrpingvan
tag
válasz
KiteGames #58 üzenetére
Érdemes lehetne megkérdezni a Gamepodos/PHs/... srácokat, hogy lehetne-e egy "kérdezz-felelek"-et csinálnotok az oldal közre működésével, mert ezzel ti is reklámozzátok a játékot, de ők is kapják a plusz klikkeket, azoktól, akiket ugyanúgy érdekel a játék, csak nem használják az oldalt.
-
KiteGames
újonc
Sziasztok!
Újra és újra nagyon jóleső érzés látni a pozitív reakciókat, amikor a S.W.I.N.E.-ról van szó még ennyi év után is. Bárhogy is nézzük, egy immár 18 éves játékról beszélünk, amelyet bizony megrágcsált az idő vasfoga. Első lépésként ezt szerettük volna újra élvezhetővé és könnyen játszhatóvá tenni, mintegy jelezve felétek, játékosok és rajongók felé, hogy újra itt van a S.W.I.N.E., újra van, aki szívvel-lélekkel foglalkozik vele és végre újra gondoskodó kezekbe került.Beleadtunk mindent, amire csak egy kis-középméretű hazai stúdióként lehetőségünk volt és nem csak a játékot újítottuk fel, hanem jelentős energiát fordítottunk abba is, hogy a bónusz ajándékokkal együtt egy valódi S.W.I.N.E. élményt tudjunk adni egy modern csomagban.
Nemcsak a felbontás emelkedett, mint egyes modder patchek esetében, hanem a textúrák minősége is. A menü teljes ráncfelvarrást, a járművek futóművet, felfüggesztést kaptak, megjelenik a lövegek becsapódási effektje, a fák szélben mozognak, és megjelenik az önárnyék is.
Az egész játék átesett ezen az újrapolírozáson.Fogadjátok baráti nosztalgiával!
-
törölt tag
Ezért volt butított a Close Combat-hez képest. Maga a játékmechanika egy az egyben onnan lett nyúlva. Csak teljesen hiányzott belőle az AI, a taktikai mélység és a pszichológiai modell. Ráadásul S.W.I.N.E.-ban mindig minden ugyanott volt, ergo meg lehetett tanulni mit csinálj. CC-ben ez rohadtul nem így volt. Ott nem tudtál egy mapet kétszer ugyanúgy lejátszani. Haverom konkrétan csak a demoval játszott, és azt sem lehetett megunni, hiába csak két map volt benne.
-
dejaris
addikt
válasz
#65675776 #55 üzenetére
Valamit csinalni is kell, ha mar nincsenek epuletek es gazdasag, amit babysittelsz. Egyebkent pont jol is voltak megcsinalva a mozgasok. Egy lanctalpas korbefordult, nehezen akadt el, mig a kerekeseknek nyilvan Y-onozni kellett. Nem lett volna nagy szam, ha csak kijelolsz mindent es A move. Na meg az elsobbsegadas teljes hianya. Mint egy igazi jott-ment, frissen verbuvalt hadseregnel
-
törölt tag
Az azért nem élmény, hogy egy 1,8 jármű széles kapun egyenként kell bevinni az egységeket, mert ha csoportosan, vagy akár csak kettőt kijelöltem egyszerre, akkor nyilvánvalóan beékelődtek. Vagy amikor a 3 jármű távolságra levő pálmafák között nem tud elmenni a buggy, hanem nekimegy először az elsőnek, aztán (szigorúan ív mentén fordulva) neki a másiknak. És mindezt addig ismétli, míg az egyébként fele akkora sebességre képes ellenséges hk-k ledolgozzák a bőséges lemaradást, és rommá nem lövik. És az istennek nem lehetett kiszedni a két fa közül azt a szart, bármilyen célt jelöltél ki neki.
Ehhez képest Tiberian Sun-ban vagy RA2-ben mondjuk teleraktad a hidat mindenféle egységekkel, vagy eltorlaszoltad velük a kaput, aztán hátúlról kijelöltél egy egységnek egy túloldali célt. És láss csodát, az útban levő egységek csináltak neki helyet, hogy el tudjon menni.
-
Dilikutya
félisten
válasz
#65675776 #52 üzenetére
Abandonware jellemzően az volt régen, aminek megszűnt a kiadója, szétment a fejlesztője, régi DOS-os játékok. Pl. a Quake, Doom, Wolfenstein 3D emlékeim szerint ilyen oldalakon nem bukkant fel.
Vagy lehet, hogy volt papíron valami jogtulajdonos, de nem volt kideríthető. 80-as évek, 90-es évek eleji játékok, amikor a jogi szabályozás is gyerekcipőben járt. Ma ilyen zavaros, nem felderíthető jogi helyzet azért nehezebben jönne össze.Szerk.: De, mégis lehet. Rákerestem az abandonware-re, egy oldalon rögtön szembejött a The Punisher, ami ugye a THQ-é. Vagy volt, nem tudom, mi lett a katalógusukkal, nem minden játékuk bukkant fel digitálisan. De biztos, hogy van gazdája.
-
törölt tag
Olyan, hogy abandonware nem létezik. Jogilag biztosan nem. Szóval ha a jogtulajdonos úgy goondolja, hogy márpedig odacsap az ingyenes letöltőknek, akkor bizony a bíróság neki fog igazat adni.
Ezt a játékot (huszadrangú, butított Close Combat klón) meg ha már felújítják, akkor lehetőség szerint csináljanak valamit az egységek útkeresésével, mert az az eredetiben egy botrány.
-
D.Va
őstag
KETTÉÉHALAAPLAAAK!!!!
mekkora volt ez te jó ég -
dejaris
addikt
Olomekszert a testukbe!!!
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Darth_Revan #48 üzenetére
Értem, köszi
-
válasz
Dilikutya #45 üzenetére
Én IG2-vel játszottam, az sem volt nagyon nehéz, de nekem úgy tűnik, hogy még egy ilyen összetettségű címre sincs már igény. A Haegemonia szerintem jobb játék volt, az nálam nagy kedvenc, de hogy megjelenésétől tele volt buggal és appcrash-sel, az kész!
Elvileg van androidra is, de nem akartam érte fizetni annyit. Egy HD remasterért viszont fizetnék, már csak a fun faktor miatt is.
Volt még a NEXUS is, az is kellően összetett és szép játék volt anno, és egy ideig jól mulattam az időt a Homeworld-ben is.
-
válasz
GodGamer5 #42 üzenetére
Nem megy. Ma már nem él meg olyan játék a piacon (illetve belőle megélni jó eséllyel nem lehet), ami nem rágja a szádba két rommá scriptelt jelenet között, hogy melyik billentyűt nyomd le... Egy IG-hez, egy Haegemóniához, egy Industry Giant 2-höz (hiijj, mekkora volt az is) ész és türelem kell.
-
GodGamer5
addikt
Jó game volt nagyon és magyar nyelvű! Imperium Galacticát is folytathatnák az eredeti fejlesztők.
-
Dilikutya
félisten
válasz
CptAdamica #37 üzenetére
Tegnap letöltöttem az origóról, bizony ráfér a kipofozás, 16:9-es monitoron nem jött be, hogy 1280x1024 a legnagyobb választható felbontás (a menü kínálja az 1600x1200-at is, de azt minek egy 1920x1080-as kijelzőn). Ezekre a játékokra épphogy ráfér egy ilyen felújítás, így is olyan marad, mint volt. A 3-4-5 éves játékokból valóban nincs értelme remastert csinálni.
-
válasz
CptAdamica #37 üzenetére
De miért lehúzás?
Nem kötelező megvenni...Nekem simán megér ennyit, hogy most win 10 alatt is végigjátszhatom, az meg hab a tortán, hogy a grafika is jobb lesz egy kicsit.
-
CptAdamica
veterán
Én szerettem a játékot, de nem vagyok beszarva. HD textúrák, bumm, már egyúttal egy új részt is csinálhattak volna és a régit meghagyni olyannak, amilyen volt. Újabb lehúzás.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Dilikutya #35 üzenetére
...avp 99-nél meg a rebellion, quake2-nél meg az id a kiadó
mégis meg van faragva a steam-es verzió... (nézd meg a q2 negatív értékeléseit: ott panaszkodnak, hogy nincs benne a zene... gog-nál valahogy meg tudták oldani, hogy az eredeti audio cd formátumú zenét átrakják mp3-ba és bedrótozzák... és nem csak ezeknél a játékoknál)
-
mephi666
nagyúr
válasz
Dilikutya #28 üzenetére
steam-en szemétmód kifaragnak lényeges dolgokat egyes játékokból: pl 99-es avp-hez nincs zene meg talán quake2-höz sem, pedig mindkettőnél leginkább a zene adta meg az alaphangulatot
érdemes vásárlás előtt megnézni az értékeléseket, mert ott azonnal kibukik, ha valami lényeges dolog hiányzik a játékból... a gog sokkal korrektebb, mert nemcsak a teljes játékot adják (úgy, hogy semmi nem hiányzik belőle), hanem gyakran különböző extrákat: artbookot, wallpaper-eket meg csomó kacatot is
ui: erről az ig2-ről lemaradtam, felírtam a listára, mert régen szerettem
-
tuki2200
senior tag
A Warcraft 3 utan az év legjobb híre!
-
Dilikutya
félisten
Nem egészen látom ezt át. PC Guru-n is elérhető. Anno a Stormregion tette ingyen elérhetővé.
Úgy rémlik, csak az angol verziót. -
tibaimp
nagyúr
válasz
pszihopata85 #13 üzenetére
-
laceszgamer
addikt
Na ez igazán jó hír, főleg, hogy még alapból iylen ekdvező áron is jön, nem csinálják azt mint sokan, hogy 50 euro egy régi játék ujrakiadásáért.
-
Dilikutya
félisten
Pár éve ingyenes lett... de csak az angol verzió.
Ez megy Windows 10 64 biten, persze csak 4:3 és 5:4 képaránnyal.
-
G4ga
őstag
Imádtam!
Részben emiatt a játék miatt áltam át az eredetire.
Már nem emlékszem mivé változott az ellen ha törtel játszottál, de nagyon idegesitő volt.
Ugyan akkor szellemes megoldás is, ami miatt megtértem.
Tuti vétel lesz! -
Ruujin
csendes tag
Áh istenem ez kell. Gyerekkorom hihetetlen nagy élménye. Azok a szövegek amik voltak ha valóban benne a szinkron azonnal megveszem!
-
Dilikutya
félisten
válasz
pszihopata85 #13 üzenetére
A GOG verzió szinkronos.
-
Dreimus
senior tag
válasz
Mrpingvan #15 üzenetére
A játék oldalán lehet találni kicsit legörgetve összehasonlító képeket a régivel, van némi változás illetve pár hasznos infó is van az oldalon érdemes meglesni.
-
Jinxb1rd
addikt
Olyan hű de nagy változást nem látok.
Anno speciel nem játszottam végig a játékot mert meguntam, majd meglátjuk...
-
törölt tag
Nagyon szerettem én is. Remek volt a szinkron.
-
-
duvi
nagyúr
Igen, lesz
S.W.I.N.E. HD Remaster
-
Hijj, de várom ezt!
Pont múltkor jutott eszembe, hogy mennyit játszottam néhány címet fiatalabb koromban. Szerintem napokat vettek el az életemből. Unreal Tournament, CS 1.5, IG2, Project IGI, SWINE, Haegemonia, Comanche, Il-2 Sturmovik, windows flipper... :-D
DISZNÓÓÓ ÓÓÓÓL!
-
Mrpingvan
tag
De a LEGFŐBB kérdés, lesz-e magyar nyelv?!
Perfekt tudok angolul, de azért itt nem ugyanaz.
-
-
Shepard
tag
Szóval steam-en. "Az egyik lábam itt, a másik ott." Nosztalgikus érzések kerítettek hatalmukba.
-
Bici
félisten
Haat, ezt biztosan meg fogom venni.
Remelem, ujra talpraall a magyar jatekfejlesztes, megha egy fecske nem is csinal nyarat.
Az Armies Of Exigo-t kellene meg felujitani, es foleg folytatni. -
Scholes9
nagyúr
Uhh mennyit toltuk, imádtam
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen széket vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen autót vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- DJI Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DJI Air 2 / Air 2s drón akkumulátor
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest