- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos fejegységek
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
-
PROHARDVER!
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
amtibacsi
aktív tag
Üdv.
Pár napja van ilyen kütyüm. Alapjában meg vagyok elégedve vele, egyedül a wifi aggaszt. Itthon 20/10-es netem van, a tablet ennyit ír ki, de a teló max. 1/0.8 Mbitet mutat. 0
Alapsáv V201,2011/11/11
Build VIBEUI-V2.0_1447_7.48_ST_P780_baralajbi
Térerő is lehetne jobb, a régi telóm mindenhol full volt a lakásban. Van valami megoldás erre ? -
amtibacsi
aktív tag
válasz Blue Eagle #9035 üzenetére
Most felraktam a V101-et, mintha javult volna a térerő. Wifire ötlet ?
-
amtibacsi
aktív tag
válasz Blue Eagle #9035 üzenetére
A wifis drivereket is lehet úgy cserélni mint az alapsávét ? Sima másolással a system mappába ?
-
amtibacsi
aktív tag
válasz Blue Eagle #9055 üzenetére
Megoldódott az otthoni netes gondom. Átraktuk a routerboardot a 3-as csatornára és most 20 megával hasít. Érdekes, de van itt 2 Nexus 7 és azokon eddig is ment. Mitől lehet ez ? Környéken van pár router, de a legtöbbje az 1-esen ad vagy a 6-oson. Eddig a 12-esen ment. Lehet, hogy csak 11-ig tudja ez a Lenovo ?
-
amtibacsi
aktív tag
-
amtibacsi
aktív tag
válasz Blue Eagle #9087 üzenetére
Köszi szépen, most már több sörrel jövök A biztonsági központ megjelenik a felső sorban. Azt is el lehet tüntetni ? Ja meg rázásra kapcsolja ki a képernyőt Ma volt factory reset, most mindent előlről kezdek
-
amtibacsi
aktív tag
válasz Blue Eagle #9108 üzenetére
Felraktam a V52-t. Eddig jó, este lesz Bluetooth teszt. Sokat hallgatom azon.
-
amtibacsi
aktív tag
Mobileuncle MTK tools nem akar menteni. Sdcard és sdcard2 not found . Mi lehet a bibi ? Total Commander sdcard0 és sdcard 1 néven látja. Vibeui_v2.0_1447_7.48.1_st_p780_baralajbi
-
amtibacsi
aktív tag
válasz cappa72 #9179 üzenetére
Diagnózist köszönöm, most jöhet a gyógyszer is Mivel tudok akkor menteni ?
Más. V101 rádió
Bluetooth két fülessel is tökéletes Monster Purity Pro és Jabra Clipper. Tökéletes a hang minősége, elképesztően szépen szól a zene, hívás után szépen visszakapcsol a zenére. A Jabra kocsiban szolgál, jól hallanak, nem szakadozik, tökéletes a hangminőség, mintha előttem ülne a másik fél. Autórádió JVC KD-SH99, vég Genesis 30, 4x30w, mélynyomó 50w Rockford[ Szerkesztve ]
-
amtibacsi
aktív tag
válasz Blue Eagle #9184 üzenetére
Autóhifibe jó vagyok, sokat bütyköltem, segítek, ha érdekel.
-
amtibacsi
aktív tag
Azzal jól megjártam. Megcsinálta a mentést, kiléptem, háttérkép megváltozott. Fél órát szenvedtem, mire sikerült visszaállítani a régit. Valami nem engedte.
Más.
Naptárban beállítok egy időpontot, megadott időben jelez, majd pár másodperc múlva elsötétül és leáll a hangjelzés. Nem megy végig a zene, így fel sem ébredtem rá -
amtibacsi
aktív tag
válasz han_lev #9199 üzenetére
Szia
Jabra Clipper egy Bluetoothos kis kütyü, amire bármilyen fejhallgatót ráköthetsz, mert csak egy 3,5 mm-es jack aljzat van rajta. Az én rádiómon van bemenet, így azzal össze tudom kötni. Elképesztően jó hangja van, szinte észre sem veszem, hogy közvetlenül vagy ezen keresztül kötöm össze a rádióval a P780-at. Kicsit drága volt, de a hangja miatt megérte. Apró hibája, hogy saját akkuja van, ami 4-5 órát bír csak ki. Persze lehet tölteni a kocsiban is, de gyújtás ráadására nem kapcsol be, azt mindig kézzel kell. Igaz, nem is autóba tervezték, hanem ruhára kéne csiptetni, de a hangja miatt kocsiban használom. Keress rá a neten, van róla teszt is. Innen nem tudok linkelni valamiért.[ Szerkesztve ]
-
amtibacsi
aktív tag
Naptárra nincs valakinek ötlete ? Eddig már vagy 10-et kipróbáltam, de mindegyiknél az a gond, hogy felébreszti a telefont, de 5 másodperc múlva elsötétül a kép és a hang is elhallgat.
-
amtibacsi
aktív tag
Az a gondom, hogy naptári bejegyzésre csak 5 másodpercig működik a hang, amint kikapcsol a képernyő, a hang is megszűnik, így könnyel el tudom szalasztani vagyis ha nem veszem észre azonnal, akkor olyan, mintha nem is jelezne. A másik telefonomon beállítható volt, hogy meddig jelezzen. Ott 5 percig szólt, ha addig nem vettem észre, akkor így jártam. :-)
-
amtibacsi
aktív tag
Hangoutson kép rettentő darabos, Viberen viszont jó. Gép nem bírja vagy más gond ? Net 20 Mbites Vibert nem szeretem
[ Szerkesztve ]
-
amtibacsi
aktív tag
Köszi, ezek szerint a rom csinálja. Meg kéne kockáztatnom ezt a ROM cserét , bár a mostanival sincs semmi bajom. Naptárat megnéznéd, hogy eseményre beállított zenét végig játsza e ? Nálam túl hamar leáll és nem ismétel. Másik naptárral is csinálja. Ez a két nyűgöm van csak vele. VIBEUI_V2.0_1447_7.48.1_ST_P780_baralajbi. Erre simán rá lehet húzni az SLX-et ? Mondjuk mentést még nem sikerült semmivel sem csinálnom 4.4.2 van rajta.
-
amtibacsi
aktív tag
válasz juhasz.jozse #9506 üzenetére
Örülök, hogy írod, mert még megkérdezni sem mertem Most legalább tudom, hogy mim van. Azt hiszem maradok ennél, ami van. Nova launcherrel egész tűrhető, az eredetije mondjuk borzalmas, nem találtam olyat, hogy Alkalmazások, minden új progit kirak a képernyőre, szerintem használhatatlan.
Egyébként hogy vannak ezek a rendszerek ? Biztos sokan nem értik, én sem. Van a ROM, ami megfelel a Biosnak és van a 4.4.2 Kitkat, ami megfelel mondjuk a Windows 8-nak ? Ezeket ti összegyúrjátok és elnevezitek valaminek ?
[ Szerkesztve ]
-
amtibacsi
aktív tag
válasz Blue Eagle #9525 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm. Most itt az unoka, de holnap délután megpróbálom.
-
amtibacsi
aktív tag
válasz razorka777 #9529 üzenetére
Az én romomban a nemfogadott hivás és a kapott sms zölden világit, a töltés pirosan, majd elalszik, ha feltöltötte. Kár, hogy nem villog
-
amtibacsi
aktív tag
Szedd le a Wifi Analyzer progit a Playről, az szépen megmutatja a térerőt. Azt is megmondja melyik csatorna lenne a legjobb a routeren. Nálam a 20 megás neten 1 megával jöttek az adatok a 11-es csatornán. Átállítottuk a 3-asra és most 22 megával jön Azt hittem a P780 a gyenge wifin
[ Szerkesztve ]
-
amtibacsi
aktív tag
válasz Blue Eagle #9752 üzenetére
Erre én is befizetnék, bár a mostani is jó. Csak hogy megnyugodjak. Ezzel a verzióval működik az értesítő led, van zseblámpa, tudja használni az összes szenzort, jó a wifije, bt fülest nem dobálja, akkut kíméli, OTG működik, okostévével együttműködik, jó a térerő, van 3g, naptár értesítése addig szól, míg ki nem kapcsolom, rázásra kikapcsolja a képernyőt, bármelyik billentyűre visszakapcsolja, ha leforditom az asztalra, akkor abbahagyja a csengést (némitja), tetszőleges dor és oszlop definiálható, teljes magyar ékezetes karakterkészlet (nincsenek kínai karakterek), menük teljesen magyarul vannak. Mert az enyém ezeket tudja (naptár kivételével) 4.3-as vagy 4.4-es az android benne ?
[ Szerkesztve ]
-
amtibacsi
aktív tag
válasz Blue Eagle #9760 üzenetére
Azt hiszem valamit félreértettem Az SLX ROM-ra fizetnék be, de úgy gondoltam, hogy ebben minden benne van. Ezek szerint pl. nem a ROM kapcsolgatja az értesítő ledet, hanem a KitKat ? A GPS érzékenysége mitől függ ? A ROM vagy a KitKat működteti ?
-
amtibacsi
aktív tag
válasz Blue Eagle #9763 üzenetére
Köszi szépen. Azt hiszem ekkora tudatlansággal jobb, ha nem piszkálom
-
amtibacsi
aktív tag
Üdv. a népnek. Ma megjártam Esztergom-Eisenstadt-Esztergom távot (kb. 400 km). Sygic navigáció, visszafelé TuneIn rádió, jazzradio.com, Bt kihangosítóval, kb. 100 mega adathasználattal 47%-ra merült le. Kb. 6 óra navigáció, 3 óra zene, végig 3g hálózat. Fényerő automatikus. (Nap néha besütött, de nagyon jól lehetett akkor is látni) Van egy cél GPS-em is, az 4 óra navigációt tud töltés nélkül. Nagyon meg vagyok elégedve vele, nem tudom érdemes e kavarni a rendszerekkel, ennél jobbat nem kívánhatok.
[ Szerkesztve ]
-
amtibacsi
aktív tag
válasz Blue Eagle #9859 üzenetére
Végre sikerült lementeni a tartalmat, van nvram is. annyira jól sikerült, hogy kétszer is megcsinálta :-)
-
amtibacsi
aktív tag
válasz Blue Eagle #9869 üzenetére
Örülök a mentésnek :-) Azt hiszem nem fogom megjavítani, ami jó. Eddig még sosem sikerült, mindig, minden rosszabb lett. Így vagyok a Nexus 7-el is. Nem merem ráengedni az 5.0-át, mert mindenkitől csak a rosszat olvasom. Nem látom értelmét, mivel így is mindenben megfelel. Egyedül ez a naptár dolog bosszant, hogy nem hajlandó végigzenélni az értesítést és abbahagyja fél perc után. Már egy csomó progit kipróbáltam, de mindnél ez volt, szóval a teló nem engedi. Egy barátom azt mondta, ez nem hiba, ez sajátosság :-) Mostanában már nem is nyomkodom annyit, átállítottam sima GSM-re a WCDMA helyett, tegnap reggel vettem le a töltőről és most 90%-on áll az akku és azt írja, hogy még 2 nap 17 óra van hátra. Ezért vettem, hogy ne kelljen minden nap tölteni, ezt talán tudni is fogja. Nem hiszem, hogy egy másik ROM ezen drasztikusan javítana.
-
amtibacsi
aktív tag
válasz Blue Eagle #9876 üzenetére
A Total Commanderrel nálam is ez volt a gond. Hiába írtam át az attributomokat, nem engedte másolni. Az ES File Manager viszont simán megcsinálta.
[ Szerkesztve ]
-
amtibacsi
aktív tag
válasz Blue Eagle #9976 üzenetére
Bocsi, nekem az eredetivel is jó, csak jobban szeretem a másikat Útálom a fehér alapon fekete betűket, ezért van másik dialerem. Talán tényleg IMEI probléma okozza az összeomlást.
-
amtibacsi
aktív tag
-
amtibacsi
aktív tag
Figyeltem mostanáig. Fel akaratam rakni ezt a V23-as modemet, de kiderült, hogy nem rootolt a telefon. Mi okozhatta ? Mentést csináltam pár napja, az okozhatta az unrootot ? Előtte tuti root volt, mert a V101-t rá tudtam tenni.
[ Szerkesztve ]
-
amtibacsi
aktív tag
válasz Blue Eagle #10151 üzenetére
ES Explorerel simán átmásoltam, majd jogokat beállítottam. Akkor még volt root ezek szerint. Mentés óta nincs.
-
amtibacsi
aktív tag
válasz Blue Eagle #10153 üzenetére
Volt rajta Mobile Uncle, az ikonja a főképernyőn meg is van, de azt mondja nincs telepítve. Most felraktam, ki is írja, hogy unroot. Recowery módra azt írja, előbb rootoljam. Mi a fene törölgetett a telón ? Semmi appot nem telepítettem, csak a mentést csináltam meg, igaz kétszer is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest