- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
-
PROHARDVER!
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
Kár, hogy chainfire az összes dev verziót rootolta eddig. Amibe meg gyárilag hiba került, azt pár óra alatt megoldotta egy fix-el.
http://www.androidpolice.com/2014/10/18/chainfire-issues-a-quick-root-fix-for-the-latest-lollipop-preview-builds-on-the-nexus-5-and-nexus-7/Kár feleslegesen hangulatot kelteni. Ugyanez volt a JB és a KK előtt is, már vártam.
-
ginagina
csendes tag
Oh kedves ferfitarsaim ezt ne tegyetek velem. Higyjetek el minden jo tanacsnak orulok, es jo kislany leszek mindent ugy csinalok ahogy mondjatok. Latjatok milyen ragaszkodo vagyok hozzatok csak egy kicsi tolerancia kene, hogy vegre tudjam hasznalni ezt a szepseges telefont. Nem vagyok turelmetlen szepen kivarok mindent, csak eleg rossz erzes hogy a telcsi itt pihen a fiokban....
-
baralajbi
csendes tag
-
-
-
-
ath
senior tag
SP-be betöltöd a simát, ha ugyan abban a mappában vannak a fájlok, mint ahol a scatter, akkor rögtön ki is pipálja mindet, ha nem, akkor a nevére kattintva keresd meg a megfelelőt, és pipáld ki, aztán DA DL pipa, telót rádugod a gépre, nyomsz egy firmware upgrade-et, a telón meg egy resetet. ekkor el kell kapja soros módban.
-
sentinel
aktív tag
Köszönöm!
Kijöttem a Bootloop-ból és feltettem a Flashtool-al az S125-os needrom-ot!
Már csak ezután pár kérdésem van:
1. ez most nem root-olt ugye? Mivel kell egyszerűen rootolni?
2. Erre már feltehetem a Cappa féle CWM-et MobilUncle Tools-al ugye?
3. Minideal-es gyári rom után most flashelve mit érdemes még felrakni? -
synar
őstag
Csak a korábban feldobott kérdésem lezárásaként, meg hátha más is érintett a témában rajtam kívül.
Ma teszteltem az OTG-USB kapcsolaton keresztül két DSLR vezérlő alkalmazást is, a P780 és egy Canon 60D tükörreflexes fényképezőgép között:
A DSLR controller és a Helicon Remote alkalmazások összes funkciója hibátlanul, zökkenőmentesen működött. Így az eszköz adott körülmények között stúdió és terepmunkára is alkalmas lehet ebben az összeállításban. -
-
-
synar
őstag
Bocs, Itt a működő link:
Lenovo P780 Full Review, Unboxing, Camera, Gaming, Benchmarks -
barnam_
nagyúr
Biztos, hogy akadna a fHD, de nem lenne rossz kinézetben.
Viszont érzésre így is kicsit akadós egy-egy átmenet... Amit nem értek, mert volt már több MT6589-es telefonom (A820, W200). Az A820-nak persze nem számított a qHD, de pl. a W200 a T-s procival igazán gyors volt. Sőt, nem volt lassabb mint a Nexus4.Kíváncsi lennék hogy Ti ezt hogy tapasztaltátok, és hogy mennyi ideig bírja egy töltéssel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest