- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
WongFeiHong
senior tag
Csak tudod elég ritka itthon, aki ilyen szinten fikáz valamit, de mégis költ rá. Nem is beszélve a PS4-ről, hiszen azt is lehúztad, nekem ha nem jön be valami és nyíltan kritizálom, biztos hogy nem tartom meg.
Őszintén nem nagyon szoktam látni olyanokat, akik leteszik a saját cuccaikat, persze ez nem rossz dolog. (csak k*rva ritka)Meglepődtem az fix, nem is kicsit.
Így már hihető a kommented, ennek ellenére nekem tetszik a játék és alig várom hogy kipróbálhassam.
-
ldave
félisten
Mondjuk az elég fura, hogy nincs benne időjárás, kb minden második promó képen esett az eső
Youtube-n néztem tegnap valami elemző videót, az én 900p-s monitoromon eléggé állejtős volt a látvány, persze ez csak pár perc volt a teljes játékból, talán vannak kevésbe kidolgozott részek.
Amúgy nekem az jött le, hogy sokan valami Horizon-féle open world autós játékot vártak Driveclub címen és hát ez nem az, hanem egy hagyományos, menüválasztós versenyjáték.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Kapcsolódási hibákra, valamint szerver túlterhelésre fogják a játék ingyenesen letölthető verziójának csúszását.
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Ps5 Slim lemezes (Garanciás/játékokkal/2 kar)
- Új PS5 Fortnite Limited DualSense Controller 2 év Sony garanciával
- XBOX Series S 512GB, 2026.12.10-ig gyári garanciával, dobozában, makulátlan állapotban eladó!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest