- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- UHD filmek lejátszása
- DUNE médialejátszók topicja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Száguldozásra hangol az új AMD Software
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
A mennyiség és a relevancia egyébként nagyon sokat segítene.
Én elég jól bírtam a reklámokat... legalábbis azt hittem, de kiderült, hogy csak keveset találkozok velük.A TV-zés kb. kikopott teljesen, droidon ill. Youtube-on jöttek a reklámok de valahogy ott kevésbé zavart, nem volt annyira sok. Az egyéni szűrés meg nekem kifejezetten bejött. Ha már úgyis scannelik az adataid akkor legalább annyit tudjon, hogy nem vmi tök érdektelen sz*rt nyom az arcomba, akár telefonon, akár neten.
YT-on viszont szerintem eléggé megszaporodtak, másrészt meg mostanában minden sz*rt bevág. A videó megszakítása szintén rohadt egy dolog, és ez sem volt alap régen. Most vagy más kliens vagy a gyerekkel is sakkozni kell, hogy mit-hogy mutatok meg neki. Pedig nem néz maga videókat, csak annyi, hogy néha 1-2 érdekes témában én mutatok neki valamit.
Szóval amíg 5 videónként volt az elején egy mosóporreklám, vagy akár játék az élhető volt. Most amikor videónként 3db-ot beb*sz és a legkülönfélébb témákban, ez így inkább elijeszti az embert jó messzire.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Petícióban követelik a mozgó hirdetések leállítását.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Futás, futópályák
- Kerékpársportok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone topik
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest