Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- OLED TV topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS ROG Ally
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crafter32
őstag
Nem láttam még ezért meg is néztem. Köszönöm.
Ügyesen felépített élőadás volt végig azt feltételezve, hogy az ember hülye és nem is élvezi a vezetést úgy általában. Továbbra is azt mondom életveszélyesek ezek az autók még. Nem lenne képes magyar útviszonyok között Ózdról például Szolnokra jutni. (Jász-Nagykun-Szolnok Megye a 3-ból az egyik ahol semmilyen autópálya nincs, de még a 4 sáv is ritka) Nincs olyan pontos térkép még mindig ami hibátlan lenne, a táblák és útfelülen lévő festések sokszor túlzó vagy már nem is valós. Nem hiszem el(egyenlőre), hogy a közepén felelőtlenül előző autóval frontális ütközés helyett egy életmentő árokba borulást fogja majd választani majd a Google vagy Apple autó. Speciális körülmények között biztos kis ügyesen mozognak ezek az autók, de én nem engedném használatát (egyenlőre, ahogy a videóban a Merci) és főleg nem Magyarországon ahol gyakorlatilag BP-re érkezik és indul minden út. A többi út-utca egy borzalom amit egy ilyen autó nem képes szerintem feldolgozni.U.i: - jah és nagyon szeretek vezetni még dugóban is ha jó az autó. Aki nem, annak marad a remény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Nikon ) Camo Edition
- HP DesignJet T525 24" (A1) nagyformátumú plotter állvánnyal, újszerű állapotban, Wi-Fi-s
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 16GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 11 Pro 256gb - Szép állapot, új kijelző, akku 77%, akár beszámítással
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest