Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SaGaIn

senior tag

válasz DudeHUN #73 üzenetére

Arra hogy nem éri meg drága játékot hosszú időn át jóra fejleszeteni csak egy péda GTA5 ezzel eondtam mindent csillagászati árba került és csillagászati eladásokat hozott. Ha valami jó azt megveszik ha nem akkor meg lehet csodálkozni hogy miért warezolják vagy még azt se. Nem kéne évente kihozunk Cod ot hanem 3 évente és lenne minőség és talán még többen is vennék mert lenne számottevő különbség. Filmekkel is ez van amire költenek eleget hoyg jó legyen az jól megy a mozikba kivéve egy két buktát de azt meg le kell nyelni. Én fogyasztó szemmel nézem a dolgokat hogy nekem mi lenne jó és nem nagyon érdekel hogy ott fönn a Sony nál egyel kevesebb porsét tud venni a vezérkos. jó ezt most eltúloztam de az a lényeg hoyg ami felé megy játékpiac a nem a minőség hanem tömegtermék és ez nem jó irány.
    látvány is kell 4K is kell de magában kevés kell mellé a minőségi tartalom. Miért van az hogy minden MMO félkészen bugok ezreivel startol és csak megy a mellébeszélés ? Mért vagy az hogy azok a gondok amik starkor vannak nem tűnnek el nyomtalanul egy évvel későbbre ? Mert nem áldonak bele annyit amennyit kéne Mert Profit Profit Profit sajnos.
    De ez nagyon messze vezet és már off is nemkicsit szóval szerintem ha kevésbe lenne az a szempont hogy mennyi millió dodó a profit ebben a negyedévben és hosszab távon gondolkodnának többre mennének kevesebb játékot de több minőséget állítanának elő jobb lenne mindenkinek. monjuk felesleges évente teljsen új NFS FiFa stb elég lenne 3 évente valami nagyot alkotni. Hol vannak azok a játékok amik 90%+ ra értékeltek az újságok. Mostanában egyre több játékkal érzem azt hogy ez is csak egy tucat konzolátirat de annak is pocsék. A másik meg pofátlanul teljes áron árult kiegészítők meg kapányok meg dlc-k. Lehet maradi vagyok de azzal kevesen vitatkoznak hogy régen még nem a pénz volt legfontosabb és jobbak élvezetesebbek voltak a programok.

Új hozzászólás Aktív témák