- Új platformra vált a ZONE kézikonzoljával a Zotac
- Új kategóriákat kap a DisplayHDR True Black és a ClearMR
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zebra_hun
veterán
Gyere át inkább ide ezzel, ott több szaki van.
[https://prohardver.hu/tema/intel_core_i3_i5_i7_8xxx_coffee_lake_lga1151/friss.html]
Nem is kell leírás hozzá, neked kell belőni az optimális értékeket. Annyi, hogy a Giga lapod vrm teljesítménye kisebb. Nem az a gond, hogy z370, Asrock pl nagyon jól méretezte a táp részét. Elviszi a lapod a 9900kf-et, de amikor dúrván fogyaszt, sok Amper folyik, azt már instabilan szolgálja ki, túlmelegszik, hiszen nem ekkora Amperre van tervezve.
Egy ac 4.8GHz-et viszont megsaccolok, hogy tudnia kell.
Jótanács:
HWINFO képekkel menj oda, gyorsabban kapsz segítséget. Terhelj valamivel, monitorozd futás közben, hogy mi, mennyi. Látszódjanak a Volt, Amper, Watt stb infók. -
Csabis
aktív tag
válasz zebra_hun #31 üzenetére
Az nekem benne van. Van is rajta hütés. B-quet BK22 de ezzel is be megy akár 100 fölé.
Létezik 8700K Guide z370 , ill létezik Z390 guide igaz az már i9 9900K hoz.
De pontosan Z370 i9 9900k Guide nincs?!
Nekem i9 9900KF van .
Ha van ezt keresem, mert fura mód 1.3V és 4.7Ghz megy igaz Boot nem mindig sikerese.. mert van egy progi amin látom hogy betölti e vagy nem.
Illetve a Hálozatra kapcsol vagy nem ..ezzel egyidőben. -
Csabis
aktív tag
Létezik valami beállítás z370 Ultra gaming 2.0 hoz. Hogy stabilan menjem az i9 9900 KF .
Utolsó F15 van fent.. és kb eléggé forró a feje.. alulról surolja ill át is lépi a 100 fokot 5ghz-en 100% -
rii
nagyúr
válasz Blindmouse #21 üzenetére
de nem csak a led-ekről van szó
hanem a teljesen felesleges "design" szarokról is ....
meg a led se annyi, hogy 5 cent
annak is van áramfelvétele
be kell vezetékezni
kell hozzá plusz elektronika
bios (uefi)-ben is kelezlni kell tudniez mind-mind plusz mérnőki, programozói munkaórák, nem úgy van h rácsűrnek 4-5-6-x led-et és kész.
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
nubreed
veterán
válasz #74018560 #27 üzenetére
Hát gondolkozom a kávétó platformon, még kivárok, pl kíváncsi vagyok a tesztekre, azt ugye már tudjuk, hogy a plusz 2 magért mennyivel többet kér az Intel. Kíváncsi leszek, hogy megéri e, ha nem, akkor AM4 lesz. De bármelyik platform is lesz a végén az új gépem alapja, az 100%, hogy nem Gigabyte alaplap lesz benne. Szóval tőlem, nyugodtan heggeszthetnek továbbra is szar UEFI -ket.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
nubreed
veterán
És akkor a Gigabyte ezekhez az alaplapokhoz is fog olyan
BIOS-t UEFI -t csinálni, ami leégeti a cpu-t, mint ahogy azt tette bizonyos AM4-es lapoknál?We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
eldiablo
addikt
válasz Walter_White #15 üzenetére
Quad channelhez legalább négy slot fog kelleni, és mivel a dualt a tri követte, logikusabb a penta majd a hexa channel. Na, persze ez vicc, jöhet bármi.
Inkább gondolnám árulkodónak a foglalat elhelyezést. Quad channelnél körbe rakják a foglalatot, nem pedig az egyik oldalra tolják ki a ram slotokat.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem szoktam a külcsint dicsérni ilyen cuccoknál, de ez most tényleg kellemes lett a szemnek
-
seniman
veterán
válasz Blindmouse #21 üzenetére
Csak ilyenkor feleslegesen fizetsz felárat valamiért,amit nem is használsz,nem érdekel,nem is látod.Értem,hogy 50cent egy darab led,de hidd el van felára a lapoknál a karácsonyfa effektnek.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
komi77
senior tag
Nem tudom milyen célra szánja a gyártó de mindegy is. A villogós sarkú cipőktől az rgb led alaplapokig mindenre ráteszik ezeket. Ez van. Én már túltettem ezen magam, lekapcs és kész. Feleslegesen tennénk fel a kérdést, hogy miért kell ez. Mert valakinek bejön másnak nem, oszt ennyi. A lényeg, hogy jól menjen az alaplap A többit meg kikapcsoljuk.
[ Szerkesztve ]
Szegény ember kézzel nőz.
-
rii
nagyúr
-
komi77
senior tag
Sajnos nem mostanában fog elmúlni a led-es história. Csak pár kép arról, hogy a led már mindenhová beette magát - néha ízlésesen, máskor meg nem. Viszont a jó hír, hogy kikapcsolható.
Bocs a márka jelzést nem tudtam eltüntetni, nem is ez a lényeg, más márkáknál is van ilyen.Azért ezekre nem mondanám, hogy ízléstelen. Viszont a trend ma a led.
[ Szerkesztve ]
Szegény ember kézzel nőz.
-
rii
nagyúr
válasz Blindmouse #8 üzenetére
én szeretem ezeket a cuccokat '94 óta vannak gépeim rossz látni merre megy el az ipar .... nekem is muszáj volt gémer MB gémer VGA ... de a gémer VGA-n már nem csak én nem tudom, hogy hogy lehet kikapcsolni a LED-et .... ami "szépen" trillázik végig a teljes RGB tartományon ... hozzátenném, nem csak win.t használok, hanem osx, linux ...
arról nem is beszélve, hogy a sok izléstelen "design" cuccot nem lehet "kikapcsolni" .... amik max egy tizenéves lelkivilágát tudják magával ragadni ....
-
BiP
nagyúr
válasz Walter_White #15 üzenetére
Szerintem is inkább csak elírás, csak jó lenne valami hivatalos megerősítés.
-
Lacok
őstag
válasz Trevize1987 #4 üzenetére
Ha pedig egyik sem világít akkor besz@rt a lap.
"Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum"
-
BiP
nagyúr
Az egészben inkább az az érdekes, (ami épp kimaradt a hírből), hogy a slide-on miért írtak Quad channelt. [link]
Elírás vagy tényleg lesz rá opció, esetleg az integrált vidkártya tudná hasznosítani ? -
S_x96x_S
addikt
>Aki mATX méretben gondolkodik,az szokás szerint mehet a sóhivatalba.
Az ASRock -nak lesz.
"The typical lineup from ASRock includes Taichi, Extreme4 and Killer SLI/ac. The more budget-oriented Pro4 comes in ATX and MicroATX form factor. The last motherboard is the first Mini-ITX Z370 motherboard".
https://videocardz.com/72416/exclusive-asrock-z370-motherboardsMottó: "A verseny jó!"
-
seniman
veterán
Aki mATX méretben gondolkodik,az szokás szerint mehet a sóhivatalba.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
törölt tag
válasz Trevize1987 #4 üzenetére
Kék meg hűvösebb.
-
Blindmouse
senior tag
Épp most jött meg az Aorus 1080-am. Ledek vannak rajta, meg sárkányok (talán) meg logók. Beteszem a gépházba, legközelebb az éves takarításkor látom megint.
Egy RGB LED olyan 5 cent alatt van, és teljesen ingyen ki lehet kapcsolni.3440x1400@120Hz #ultrawidemasterrace #gloriouspcgamingrace
-
S_x96x_S
addikt
>nem mindenki gémer, de vagy ez vagy semmi ...
>aki nem gémer, az lenyeli ezt a sok felesleges sallangot, aki meg gémer, annek meg még tetszik is ....Ez a "Consumer Enthusiast" szegmens.
Neked gondolom csak egy sima "Mainstream" "Value" vagy "Business Essential" kellene.
Várni kell 2018-ig és lesz olyan is. Ha nem tudsz várni, akkor meg kell fizetni a prémium árat a sallangokért és az ujdonságokért.
Mottó: "A verseny jó!"
-
scdlsc
senior tag
"A következő a sorban az Ultra Gaming, amely már komolyabb visszalépést jelent..."
-
rii
nagyúr
hát úgy érzem, az egyszerű ember elköszönhet a letisztult cuccoktól .... vagy nézelődhet magasabb árkategóriába ...
nem mindenki gémer, de vagy ez vagy semmi ... aki nem gémer, az lenyeli ezt a sok felesleges sallangot, aki meg gémer, annek meg még tetszik is ....
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
- Battlefield 2042
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest