Új hozzászólás Aktív témák

• bambano

titán

válasz benedekco #16 üzenetére

Nem teljesen. Miközben nézegettem ezt a topicot, kaptam egy spamet, ami invitelnél hosztolt szerverről jött, és már legalább két éve folyamatosan bejelentem az invitelnek és mégsem lépnek semmit. Legutóbb olyan választ küldött a jogi osztályuk, hogyha személyesen mondta volna, kitéptem volna a kezét és a hátába szúrom, de így megy a bírónak, majd az szépen összetépi a doktori díszoklevelét az illető jogásznak.

Szóval ha őket annyira izgatja a spam, akkor a saját géptermükben miért nem takarítanak kicsit? Most olyanról nem beszélek, hogy korlátozták már a szolgáltatást olyan spamért, ami nem is tőlem ment ki, vagy cseszegették már az egyik céget, ahol dolgozom, olyan spamért, ami a másik cégtől ment ki (ahol szintén dolgozom).

egyre vonzóbbnak tűnik az, amit a hupon olvastam, hogy a levél alján levő, rendszerint nem működő leiratkozás linket betolták egy végtelen ciklusba... állítólag pár óra után észbekaptak a spammerek. csak ez olyan parasztos, hogy törvénytelen eszközzel verekedje ki magának az ember az igazát... ezen túl kellene már lépni.

Új hozzászólás Aktív témák