Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
WonderCSabo #4 üzenetére
nem tudom, mert ahol én láttam, ott nem konkrétan a GE-ről volt szó, hanem abban a jövőre megjelenő android 3.0-s motorola tabletről beszélt, és azon mutogatta a zoomolást, meg ilyeneket. szerintem lehet, hogy nem svg-t, hanem azt a saját web-akármi formátumukat, amiről volt hír, hogy el akarják terjeszteni.
én inkább a térképet használom, azon meg is szoktam találni dolgokatviszont a vektorgrafikusra áttérés aért is jó, mert akkor mobil eszközökre előre le tudsz tölteni bizonyos térképrésleteket, és nem kell neten lógj navigációhoz. így külföldön is lehet majd használni navigációra akár.
-
törölt tag
válasz
WonderCSabo #2 üzenetére
az lesz izgi, amikor átállnak vektorgrafikus térképre (nem tudom, hoyg asztalinál hogy van, ezt mobil rendszeren mutogatta a múltkor Rubin), akkor sokkal kisebb helyet foglal majd és gyorsabb is lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Autós topik
- Mini-ITX
- Motoros topic
- METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER - A teljes nyitányt újraforgatták
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest