- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Még 2026-ban megérkezik a karcsúsított Commodore 64 Ultimate
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Végre elérhető az új Steam Controller
- Milyen egeret válasszak?
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaabz
őstag
-
deicide
veterán
-
BalaNce87
addikt
De komolyan mintha ezerszer megtörtént volna, egy kezemen megtudom számolni hányszor szaroztam le valamit, de amúgy tényleg no comment ez a játék, nemtudom, de akinek ez tetszik arról sajnos nehéz feltételezni hogy jó ízlése van. Maga a hírnek akkor lenne értelme ha nem lenne drága így is a játék, ha 3000 ft-ra lenne leárazva akkor oké, de így szerinted hány ember veszi meg, ennek a hírnek köszönhetően?
Nem probáltam, de erről lerí hogy nem egy nagy alkotás, zúzzál azt kész, röviden, amibe semmi logika, azt mondom kipróbálás szintjén jó, de ez ilyen 1 óra játék után köszönöm elég volt belőle. Szóval akkor úgy mondom hogy elég gyenge egy játék, nem sok fantáziával. Sajnos manapság elég pár gameplayt látni egy játékról hogy ez most jó e vagy nem, és én tudom magamról hogy nem sokáig kötne le.
Nah mind1 most mát, akkor sry, lehet nem kellett volna leszarozni, csak szerintem a többség is inkább ezen a véleményen van a játékkal kapcsolatban. -
BloodyEddie
őstag
Lehet hogy neked nem tetszik, de attól még nem lesz "szar". Esetleg nem jutott eszedbe, hogy másnak talán tetszik? Ez már a sokadik alkalom hogy ilyen hülye stílusban írod a hsz-eid. Gyakorold a "szerintem nem jó", "nekem nem tetszik", "nem szeretem" és hasonló mondatokat, szükséged lesz rá.
Btw. mostanában nincs időm naponta Steamre belépegetni, de érdekel, ha valami normális akció van. Ennyit arról, hogy "a hírnek nincs sok értelme"

-
Tolkarius
tag
sztem a XP nem támogatásnak elég erős köze lehet ahhoz h valszeg pc re nem akartak dx9 es verziót csinálni.
-
heihachi
addikt
1. Eredeti.
2. Az XP alatt nincs driver gondom.
3. Nincs semmi, ami miatt muszáj lettem volna lecserélni.
4. Mivel már ezer éve használom, megszoktam és megismertem, bármilyen felmerülő problémát pikk-pakk meg tudok oldani.
5. Volt másfajta oprendszer a gépemen, de a hétköznapi használatban nem volt egyik sem gyorsabb.
6. Hibátlanul működik 2 éve.
7. Nincs semmilyen olyan szolgáltatása az újabb oprendszereknek, ami jelentősen megkönnyítené az életem, olyannyira, hogy érdemes lenne váltanom.
8. Munkámhoz nélkülözhetetlen szoftverek XP-n hajlandóak hibátlanul futni, az összes többi újabb oprendszeren meg kisebb-nagyobb hibákat produkálnak.
9. Nekem nem okozna gondot átszokni másik oprendszerre, de nálam kevésbé hozzáértők is használják a gépet, akiknek viszont igen. -
törölt tag
-
h-yle
addikt
-
törölt tag
én sose vennék steamtól játékot úgy hogy le kelljen töltenem!
ha már veszek játékot akkor szeretném hogy ott legyen a polcon is

de a Just cause 2 nagyon jó játék!
-
Kareszovics
addikt
-
Morden24
nagyúr
-
Def26
félisten
Szvsz ennyiért is qrva drága.

-
heihachi
addikt
Jelentem 2008-ban vásárolt, még ma is játékra alkalmas PC-men XP fut. Az oprendszer saját jól megfontolt döntésem alapján, önálló akaratomból került a gépemre, még 2008-ban, azóta is köszöni, jól van.
Prézli21: Jó, akkor át fogalmazom, ha nem lett volna teljesen egyértelmű. "Szerintem..." a többi ugyan az.
-
törölt tag
-
Morden24
nagyúr
Nyilván amikor újabb játékok dx11-el fognak kijönni, akkor kénytelen leszel.
És ez többek között annak is betudható, hogy jobb teljesítményt lehet kihozni az ilyen motorokból, nem csak annak, hogy "menj és vásárolj újat".Az OS egyéb gyengeségeiről (biztonsági, vagy pl. teljesítményskálázódás, pl. több mag esetén; vagy 4 fölötti összesített ram használata, márpedig az x64 XP meg sem közelíti a hasonló új OS-ek működési színvonalát, támogatottságát) meg már elég sokszor esett szó.
Minél távolabb vagyunk hardveres és szoftveres értelemben az XP-től, annál jobban látszik a smink alatt, hogy ráncos és fittyedt már a bőr.
Ofkorsz a felhasználói élményt nem is említem, pedig arról is lehetne sokat beszélni
Azt is tegyük azért hozzá, hogy a nyugati világban nem a hómméd PC a leggyakoribb, ergo a gépvásárlás általában új OS-t is jelent (mivel kapják hozzá), vagy új OS vásárlása helyett ott van az upgrade lehetőség, ha a hardver valójában nem annyira öreg.
-
ollie
MODERÁTOR
-
BalaNce87
addikt
Te mégis miről beszélsz?
Amúgy tényleg olyan semmilyen a játék, és a hírnek sincs sok értelme. -
KubanitoS
veterán
Tudom nem tartozik ide, de ha már leárazások, akkor nézzetek fel a CD Galaxis oldalára, nem semmi akciók vannak jelenleg. Dragon Age Origins / NFS Shift / Mass Effect 2 / C&C 4 1990 FT/db

Ez a Just Cause 2 akció meg egy vicc, kár volt ezért külön erről írni.
-
Morden24
nagyúr
Kétlem, hogy az XP nemtámogatása miatt. Valszeg csak simán alig érdekel valakit.
Kevés akkora perverz állatot ismerek, akik 2008-2009-2010-ben vásárolt modern, aktuális hardverekkel még mindig XP-t futtatnak tudatos döntés okán.Egyébként meg ideje, hogy kipusztuljon a cucc. 9 év az 9 év. Már most is bőven látszanak a problémák, és ez az idő telésével csak rosszabb lesz.
-
BloodyEddie
őstag
-
BalaNce87
addikt
Nem elég hogy szar is, de még egy 50%-os akciózásnál is drága...
-
heihachi
addikt
Irtó szar egy játék, csoda, ha ennyiért is valaki megveszi.
-
Viktor77
titán
-
AXisBOLD
addikt
-
mrhitoshi
veterán
-
AXisBOLD
addikt
-
törölt tag
Már nagyon itt volt az ideje, de még így is nagyon drága...
-
Morden24
nagyúr
-
Pubszon
veterán
Ez meglepett, hogy az XP-t már nem támogatja.

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Motoros topic
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Milyen monitort vegyek?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Motorola edge 50 pro
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC drón szett 2 akkuval +extrák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- Apple MacBook Air 13 M1 (2020) 8GB/256GB szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Most megveszem 2-ért.