- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi hangfal építés
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Home server / házi szerver építése
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
rodrigez
senior tag
Az a durva, hogy én magam minden játékban a kimaxolós típus vagyok. Ezért nekem a Last of us is volt vagy 26 óra a DLC nélkül is. Mert bejártam az elhagyatott kiváros minden szegletét, kihúztam minden fiókot, stb-stb. Még a Mass Effect 1 halál unalmas bolygón kocsikázásait is, hogy legyen összegyűjtve minden, meg hátha rálelek valami spéci tárgyra, amivel előrébb tudok lépni. És itt jön a problémám ezzel a játékkal, procedurális világ, igazából végtelen és az előbb említett játékokkal ellentétben egyelőre nem látom azt, ami engem rávenne arra, hogy 10-15 bolygónézegetés után elmenjek a 16.-ra is. Mert tudom, hogy ennek úgysem lesz vége, pont ezért nem várhatom el, hogy az egész gyűjtögetés valami nagy dolognak a rész legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A sokak által várt játék már előrendelhető, a PC-s változathoz készült egy nagyon limitált gyűjtői kiadás is.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Futott egy kört a Geekbench 6 teszten az új Xperia
- Házi hangfal építés
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xbox Series X|S
- Linux kezdőknek
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Ps4 PRO 1TB + 2 controller
- KERESEK Xbox 360 Fat előlapot ép ajtókkal.
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest