Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ahogy néztem, a Skylake GT4-es IGP-je a mai középkategória alja lesz. Nagyjából olyan erôvel, ami nekem kell az Assassin's Creed: Black Flag-hez. A Cannonlake 10nm-en még jobb lehet.
Azt remélem, lesz alacsony TDP-s, GT4-es IGP-s Skylake; vagy ha nem, akkor majd Cannonlake. 35W-ba, de max. 45-be férjen bele akkora erô, ami elviszi a játékomat. Ez szerintem elôbb vagy utóbb meg fog történni.
-
Igen, az egész sikere azon áll vagy bukik, hogy jön -e olyan nagyobb gépigényû játék, amiért lemondok az only APU mentalitásról, és bevállalom a ventik zaját, tisztítását. Jelenleg a Black Flag a legnagyobb gépigényû játék, amit tényleg nagyon szeretek, és ahogy eddig nézegettem, idén is csak az új Deus Ex az a felhozatalból, amit kipróbálnék. De egy full csendes gép megérné nekem, hogy ki se próbáljam. Lehet, hogy még 2017-ben se jön semmi számomra igazi ínyencség.
atok666: a ventitôl, ami idônként nagyon zúg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Személy szerint valamelyik 10nm-esre fogok leghamarabb átállni, a 22 után a 14-et is kihagyom.