Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Raspberry Pi
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
Szép és jó, de ez is szeret majd melegedni, mint a többi M.2 (korábbi) modellek?
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
törölt tag
-
Frozen
addikt
szerintem pont az az előnye,hogy kicsi és nem egy nagy durung az adatáróló átlag embernek bőven elég a 2tb na meg általában egy rendesebb lapon is van 3 foglalat ami kapásból 6tb ennyivel már az emberek elég.
A pcie foglalatokat pont ezért nem tolerálom ,mert egy kiálló nagy durrung és beleszólhat ahát légáramlásába pl. na meg nem is néz ki jól egy gépbe szerintem egy ilyen oda beleállítvaHa már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
tibaimp
nagyúr
Valószínűleg ezért "szivárgott le" a közpiacra.
Bár hozzáteszem, nekem a sata is nagyon jó, mivel könnyebb cserélni, eltávolítani, mint az m2-est. (pl.: az én esetemben egy-egy m2-es eltávolítása 1 hangkártya kiszereléssel, a másik meg a VGA kivétel + CPU hűtő leszerelésével jár..... D15 hajrá )szerk:
Balika911: ez viszont jogos![ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
aktív tag
-
-
törölt tag
Ha valakiben felmerül, hogy mi az az E1.S (EDSFF 1U Short) és E3.S, akkor itt találtam róluk jó leírást.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest