Új hozzászólás Aktív témák
-
Szép és jó, de ez is szeret majd melegedni, mint a többi M.2 (korábbi) modellek?
-
-
Frozen
addikt
szerintem pont az az előnye,hogy kicsi és nem egy nagy durung az adatáróló átlag embernek bőven elég a 2tb na meg általában egy rendesebb lapon is van 3 foglalat ami kapásból 6tb ennyivel már az emberek elég.
A pcie foglalatokat pont ezért nem tolerálom ,mert egy kiálló nagy durrung és beleszólhat ahát légáramlásába pl. na meg nem is néz ki jól egy gépbe szerintem egy ilyen oda beleállítva -
tibaimp
nagyúr
Valószínűleg ezért "szivárgott le" a közpiacra.
Bár hozzáteszem, nekem a sata is nagyon jó, mivel könnyebb cserélni, eltávolítani, mint az m2-est. (pl.: az én esetemben egy-egy m2-es eltávolítása 1 hangkártya kiszereléssel, a másik meg a VGA kivétel + CPU hűtő leszerelésével jár.....D15 hajrá
)
szerk:
Balika911: ez viszont jogos! -
-
-
törölt tag
Ha valakiben felmerül, hogy mi az az E1.S (EDSFF 1U Short) és E3.S, akkor itt találtam róluk jó leírást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A PM1743 természetesen a nagyvállalati szegmenst célozza meg.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Autós topik
- Honor Magic V2 - origami
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- ASUS ROG Ally
- Hobby rádiós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest