Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
Na ezek a nevek nem mondanak semmit nekem...
Bár látom, hogy van akinek nagyon is sokat.
-
wjbhbdux
veterán
WoW-ban már mindenféle időutazás meg alternatív valóságok voltak a 25 kiegészítő során, nyugodtan csinálhatnának 4. részt ha akarnak, kérdés mekkora része került az SC2 után az RTS csapatnak a Heroes of the Storm fejlesztői közé, SC2-ben főleg a coop részt bővítgetik mióta free2play lett de azon nem lehet túl sok ember. Valami csak készül, ha évek múlva látjuk is.
-
Bici
félisten
Jo lenne, de szamomra ez is keseredes. En a 4. reszt varom 2003 ota, de regebben azt nyilatkozta valami Blizzard-os csoka, hogy azert nem lehetseges, mert az esemenyek nem passzolnanak a otrtenetbe, mert a 3. resz utan jott a WOW, es allitoilag nem hagytak idobeli szunetet.
Sosem jatszottam a wow-val, igy megerositeni nem tudom. -
oriic
HÁZIGAZDA
Btw, személyes vélemény, de simán lehetséges az is amúgy, hogy ezen az eseményen jelentik be a remaster kiadást.
-
Blizz
őstag
Hol van grubby? wtf? Remélem ő fog kommentálni, ha nem játszikBocsi, megvan, átugrottam rajta véletlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Dell Latitude 7400, 14" FHD , I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- iBasso DX180 DAP eladó!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest