- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- Samsung LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
Pedig idővel meg kell tanulni assist nélkül (pontosabban ki/be kapcsolva) is repülni, mivel harc közben elengedhetetlen ennek a használata (gyorsabb ráfordulás a célpontra).
"Hányszor volt már olyan, hogy előbb besiklottam a légkörbe, mint kellett volna és még több 100 km-re volt az állomás"
Az új scannelési rendszer óta már lényegesen egyszerűbb a felszíni objektumok megtalálása és kijelölése, így a landolás is tűpontosságú lehet.
Akit komolyabban érdekel az ED jöjjön át az ED topikba, hogy ne az Odyssey cikket offoljuk szét! Ott szívesen válaszolunk a további kérdésekre is! -
Micsurin
nagyúr
Ezeket ki be kapcsolgatva lehet igazán kiélni a hajlamokat. Corvettel nagyon szerettem ki-be blippelgetni pont annyit csúsztattam magamon, hogy a tetőn lévő plazma jóságokkal a páciens elé lőjek.
...szedem is már újra az ED-t lefelé, remélem nem lesz fizetős DLC meglepim, a Horizon Pass volt az utolsó amit megvettem hozzá.
@duvi: autopilot, az automata dock segéddel is rossz emlékeim vannak maradjunk annyiban. Csak a manuális...
-
duvi
nagyúr
Igen. Már nem lehet valódi pénzért vásárolni az online storeban. Csak ARX-ért tudunk festéseket, kiteket, hangokat és egyéb dekorációs kellékeket vásárolni. Nagyobb vásárok idején akciózzák az ARX-et is, így olcsóbban fel lehet tankolni az ingame valutból. Ezen kívül hetente max. 400 ARX-et össze lehet gyűjteni sima játékkal is, ami dupla haszon
-
duvi
nagyúr
Ráfért már az ED-re a frissítés!
Jókor jöttél vissza, mert június 9-én érkezik a Fleet Carrier update
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Hatalmas pofont adna az USA a kínai chiptervezésnek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest