Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisz200
csendes tag
Ebben van WiFi is? csak mert ha van akk énis beruházok egy ilyenre

-
wii90
tag
Amilyen tempóban haladnak a tabletek leszámítva a mégcsak tabletnak sem nevezhető wifivel felszerelt digitális képkeretként használható masinák az iPad nagyhatalma még ha a favoritom is érzem hamar megdől egyre olcsóbban és egyre jobb minőségű és nagyobb teljesítményű tábla pc -ék törnek elő. Kamera, GPS és társai szerintem sem fontos egy tablettban arra megvannak az eszközök.

-
litvitcsak.a
tag
azt hiszem én is egy ilyenre fogok beruházni. Mert ilyen ár mellett el fog terjedni és pillanatok alatt rootolják aztán jönnek a főzött rom-ok

Mindenütt azt olvasom, hogy hiányolják a kamerákat. Miért?
Fényképezni nem tablettel fogok. Valószínűleg ott lapul a táskában egy telefon vagy egy kompakt gép. Videó telefonálás pedig számomra inkább extra lehetőség mint hasznos, napi szinten használt funkció. Asztali gépet használva a skype vagy gtalk esetében is elég a hang, mert nagyon sokan nem adnak képet, mert nem akarnak. Tehát ez sem kell... -
maszi99
őstag
Ügyes kis kütyü
, lehet nekem is váltani kéne 
-
-
GALARDO
addikt
A ........ bemutatta az iPad gyilkosnak titulált ......... táblagépet. Ezt a mondatot hányszor hallottam már, de eddig egyik se volt az, lehet ez lesz?
-
dave666
aktív tag
Jól leesett a Kindle 3 ára, rendelek is

-
Recon666
Közösségépítő
Eleg vastag a keret, de jonak tunik a gep.

-
pckownz
őstag
iPad-et akartam hozni, de lehet meggondolom...

-
radi8tor
MODERÁTOR
Nem kell ahhoz rokon. Vannak "cégek", akik szállítanak pont ilyen cuccokat.
-
csibe1
addikt
Jó cuccok,és annak külön örülök,hogy van sima verzió is az ebook olvasóból az érintős mellett.
Az árak nem stimmelnek az amazon oldalára ránézve.Kindle - Wi-Fi, 6" E Ink Display $79.00
Kindle Touch - Wi-Fi, 6" E Ink Display $99.00
Kiváncsi vagyok itthon mennyibe kerül majd,ha estleg kapható lesz.
-
Kanczy
veterán
Nagyon tetszetős. Ilyen áron akár venni is fogok

Az egyetlen dolog, ami miatt egyáltalán kérdéses a vásárlás, az a 3G hiánya

-
Vincent_
aktív tag
"Instant get" - agreed

-
Polllen
félisten
Szép kis tablet, meg az új olvasó is jól néz ki.

-
Gengi
senior tag
"fölös a kamera és tsai egy tabletbe nekem."
Szívemből szólsz. Minek rá hátlapi kamera, előlapi kamera. Csupa olyan dolog ,ami csak drágítja. Én is csak netezni akarok rajta élvezhető sebességgel. Meg olvasgatni ,ha úgy tartja úri kedvem.
Együtt rendeljük
. (Bár én még várok karáig ,hátha jön a 10-es verzió) -
h-yle
addikt
Egyébként meg így kell ezt csinálni. $200-ért még értelme is van új tablettel betörni a piacra, főleg úgy, hogy a rendszer alapja egy jól bejáratott OS, és az appstore is hónapok (évek? nem emlékszem...) óta működik, és bővül.
Ha valami valódi piacrészt tud elvenni az Apple-től akkor az ez.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ezt is lehet majd gondolom rootolni mint minden Androidos kütyüt és akkor elérhető lesz az Android market.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5 db Konica Minolta bizhub A3 Színes MFP Nyomtató Csomag 1db C258 / 2db C224 / 2db C220
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- AMD Ryzen 5 8500G 6-Core 3.5GHz AM5 Box - PCX garancia 2028.10.06.
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Eladó: SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 7800 XT
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, lehet nekem is váltani kéne