Új hozzászólás Aktív témák

• Kansas

addikt

válasz b. #22 üzenetére

De megnéztem(nem végig mindet, véges az időm meg hát munkanap is van), azért is írtam, hogy nem épp friss, mert pl. a Battlefield V-ről tudjuk, hogy műxik, annnak ellenére hogy a wiki-n "unknown"-ként van jelölve.

"az AMD-t kérdezd miért nem hoz hozzá támogatást"
    Már miért kérdezném meg? Épp te mondtad, hogy mind szabványosak, az AMD pedig DXR 1.1-et támogat, szóval miért is kéne még külön mókolni bármit rajtuk az AMD-nek?
    Az egy dolog, hogy esetleg nincsenek optimalizálva, de alap kéne legyen, hogy ha a játék DXR-es, akkor minden DXR-t támogató kártyán be lehessen kapcsolni a raytracing-et. Már az "unknown" se merülhetne fel, mint opció.

Másrészt: nem vagyok a feleséged, hogy benyeljek tőled ilyen "Megint..." meg "sokszor..." típusú érvelési technikát. Ha valamivel nem értesz egyet amit mondok, akkor, légy szíves, konkrétan azt próbáld meg cáfolni, tényekkel alátámasztva.
    Illetve fenntartom a jogot, hogy akár ugyanazon tények alapján más következtetésre/véleményre jussak, mint te. Ha ez neked nem tetszik, megpróbálhatsz meggyőzni, ha akarsz, de az nem úgy működik, hogy te kijelented ex katedra hogy "ez van", én meg vita nélkül elfogadom.
    Ha emiatt nem szeretsz velem vitatkozni, én ugyan nem kötelezlek rá...

[ Szerkesztve ]

Nincs olyan MI, ami képes lenne szimulálni az emberi hülyeséget... ha valaha lesz, annak tuti az emberi hülyeség lesz az oka... A Föld erőforrásai közül a legjobban az ész van elosztva - mindenki meg van róla győződve, hogy több jutott neki, mint másoknak.

Új hozzászólás Aktív témák