Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Home server / házi szerver építése
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
Meg lehet oldani, mint más játékoknál is. Időközönként valamilyen erőforrás költségre behívsz gépeket a légtérbe, akik végeznek egy támadás és elhúznak a térképről (vagy lelövik őket). Nyilván nem a légicsata a hangsúlyos a játékba, annak inkább kiegészítő támogató szerepe lenne.
-
Giovan!
addikt
Szerintem a légierőt nem tudnák rendesen berakni a csatákba. Az űrcsatákat meg tudnák oldani, de azt hogy egy szárazföldi csata közben az égben a légierők is vívják a saját csatájukat, azt szerintem nem lehet összehozni. Egyszerűen túl kaotikus az egész, a dimenziókról nem is beszélve.
-
Nagy.Úr
tag
válasz
bitblueduck
üzenetére
Szintén a Warhammeres GOTY-t várom már régóta, de ha jól emlékszem nemrég jött megint valami DLC a játékhoz, így meg ki tudja lesz-e valaha olyan kiadás. Lehet jobban megéri nekik, ha külön adják a DLC-ket, mint, hogy egybe az egészet, bár szerintem többen vennék úgy.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
bitblueduck
üzenetére
Én meg örülök a warhammerek után.
Még ma is rome 1 med 2-vel játszom. A korai puskás era szerintem nem illik a játékhoz(empire/napoleon), Rome 2 csalódás volt, Attila sem maradt sokáig fenn a gépen.
Végre lesz igazi csetepaté megint.
-
NandorHUN
addikt
Eddigi részek kimaradtak, de már korábban is érdekelt a sorozat szóval lehet ezzel teszek egy próbát..
-
GodGamer5
addikt
Na akkor legközelebb mostmár tényleg jöhet a TW: Warhamer40000

-
Giovan!
addikt
Inkább ez mint az a vikinges dolog, bármikor. Viszont akkor szerintem jönni fog a Keleten játszódó Warhammer III is, hamár a fő történelmi témájú játékukat is Keletre vitték.
-
FLATRONW
őstag
Az utóbbi időben már túl sok Total War játék jött ki.
A SEGA tényleg kiadhatná parancsba az Alien: Isolation folytatását. -
Cagm^c
tag
Annyira nem rajongok a kínai történelemért, de felüdülés lesz, hogy végre nem az Európa térképet kell nézni 200 órán keresztül.

-
bitblueduck
senior tag
kicsit sok a haboru mostanaban. utoljara shogun 2-t vettem meg toluk, aztan minden iranybol betamadtak a DLC-k, meg nem is annyira jott be mint mondjuk a medieval2 es ott elveszitettek. esetleg ha a warhammerbol lesz GotY-szeruseg, akkor ujra hadba vonulok.
szerk: eddig sem a cgi adta el nekem, de ennel semmitmondobb trailert nehez osszedobni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bestbuy játékok
- AliExpress tapasztalatok
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Battlefield 6
- Konteó topic
- Villanyszerelés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Samsung Galaxy S25 12/256GB Navy Blue (Gari: 2029.04.10)
- POWERCOLOR RX 9070 XT 16GB GDDR6 RED DEVIL - Új, 2 év gari - Eladó!
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 OC Eladó!
- BIZTOSÍTÁSSAL iPad Pro 13 M4 Ezüst + Apple Pencil Pro
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- ASUS TUF RTX 4070 TI 12G GAMING GDDR6X k. jó kártya megbízható helyről!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest