- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Raspberry Pi
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scalpel
senior tag
Igen, a Thinkpad, az Thinkpad. Nem véletlen, hogy TP-m van, de sajna nem X300. Pedig igen jó lenne.
De a Toshiba Portege szériáját se hagyjuk ki. Igaz kicsit más a célközönség, de azok is igen komolyan összerakott cuccok. -
erdoke
titán
Ahogy nemrég jósoltam, az új Intel mobil platform bekerül az X300-ba. Nincs ezen semmi furcsa. Az integrált grafika tudásban jelentősen javult, miközben a fogyasztása nem változott a 65 nm-re migrálás miatt. Ugyanez igaz a CPU-kra is. Számomra egyelőre ez a tökéletes noti: könnyű, sebességre bőven elég, a felbontása is megteszi, ill. az akkumulátoros üzemidő is jó, nameg az optikai helyére másodk akksi paszírozható. Masztget.
-
Integra
titán
talán 15%-kal olcsóbban adják, én nem kergetek illúziókat, aztán fene tudja, lehet, hogy picit nagyobb lesz a kedvezmény, passz
gyanítom hogy ez a széria mindig azonnal frissülni fog, mikor valami új, és jobb hardver jelenik meg bele, mert ez a csúcs és ennek mindig azonnal up2date-nek kell lennie
meg azért az nagy királyság végre az új platformoknak hála, hogy van rajta hdmi/displayport és rádughatod a plazmádra is..
bár ebben nincsen hozzá hdd...
128gb az nudli -
Shim
őstag
válasz
theanalister #22 üzenetére
Az a part number, a számok a végén a lokalizációt jelölik. Azért csak magyar oldalakat dob ki, mert magyar billentyűzetes. Egy ilyen kicsi ország lokalizált laptopjai nem feltétlen jelennek meg az oldalakon.
De itt van egy bővebb keresés, használják az oldalon is a part numbert. -
dabadab
titán
Akkor most a raktaron maradt X300-akat diszontaron kiszorjak?
Egyebkent meg pont annyi ujitas van ebben, mint amennyi egy utolso szamjegyes frissiteskor be szokott kerulni (sot, valamivel tobb is, mert uj portot nem szoktak belerakni).
-
bonaparte77
csendes tag
Csatlakozom. Egy
-t mindenképp megérdemel a Thinkpad.
Amúgy már nincs annyira durva áron, húgom 2k6-ban vett lapost, és akkor 260 ezerért vmi dögnehéz, csillogó kijelzős nem túl igényes asust kapott. Ma 240-270 között jópár T61-es megvehető az usanotesznál zsír újan. Meg ahogy nézem az x60-x61 is ugyanitt van 1-2 kivitelben 300 alatt, pedig tavaly 400 fölött volt mindegyik jóval. -
putu33
tag
Apuéknál az autó szervizben az új csoda szuper compaq gépek az első héten feladták (dobálják, nem vigyáznak rá, olaj, gázolajos környezet). Míg a régi kis Thinkpad T2x szériák a mai napig mennek, az eredeti elsőnek telepített windows-al
A T2x széria szerintem elpusztíthatatlan nagyon durván össze van rakva, jobban mint a mai T osztály
-
Bordoi
őstag
Méghogy használják, de mint tudjuk igen sokat kibírnak extrém körülmények között is.
Mondjuk az ára nem gyenge, de nem is a Tesco polcaira lettek gyártva.
Persze nem mindenkinek tetszik egy TP, de nem vagyunk egyformák.
Időnként engem is elkap a Notebook láz és ilyenkor ragaszkodok a Thinkpad-hez.
Biztosan vannak más jó notik is, de én már csak maradok ilyen régimódi. -
T500
aktív tag
A ThinkPad az nem Apple Macintosh, meg MSI Gamer noti. A ThinkPad az ThinkPad, és pont ez professzionalizmus illik hozzá, ebbe bele tartozik a kinézet is, a ThinkPad-et nem divatbuziknak gyártják, hanem komoly szakembereknek, meg olyanoknak, akik használják a gépeiket, naponta több órát, nem pedig mutogatják, hogy mennyire "jól" néz ki.
Szerintem a ThinkPad nagyon jól néz ki. -
Antee
tag
Ha választanom kellene h thinkpad vagy nem thinkpad, tuti W700-as lenne.....
-
anjani182
őstag
válasz
fordfairlane #13 üzenetére
merazalegújabb
-
fordfairlane
veterán
Miért pont Displayport kerül rá, miért nem DVI vagy HDMI?
-
Taky
senior tag
Ha lenne rá pénzem gondolkodás nélkül ezt venném. Viszont így marad a tervezett 13,3-as Dell Vostro...
-
^Clown
addikt
Instant get
-
törölt tag
Határozottan tetszik! Ha szükségem lenne egy hordozható gépre, s meglenne a rávaló, akkor valami ilyemit vennék!
-
k.
őstag
HÁt érdekes egy uj modell.Ahogy elöttem irtad ez facelift.Ugyanugy néz ki és amelett annnyival nemjobb.De legalább kapnak a lenovo fanok valami újat.Szerintem HDD-t azért nem raknak bele mert kicsi férne bele és lehet hogy sebesség ügyileg az már nem lenne a topponSzerintem.
-
sNORh
addikt
válasz
venember83 #1 üzenetére
nemnagyon, sőt egy kis stílus újítás is ráférne a tinkekre..
-
venember83
nagyúr
Csodálkoztam is cím alapján, hogy már jönne az új modell, de végülis ez inkább csak facelift.
Nagyon nem akarják begyömöszölni a SATA hdd-ot ebbe a notiba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Modernebb processzort, nagyobb SSD-t kap a Lenovo új noteszgépe, az X301.
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Battlefield 2042
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Autós topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Router gondok
- További aktív témák...
- MacBook Air M1 8GB/256ssd/Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4239
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- Bomba ár! Dell Latitude E5510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest