Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pánik a memóriapiacon
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
XuChi
addikt
A gazdag tőlem olyan messze áll mint Makó Jeruzsálemtől. Ezeket a gépeket igen csak nagy spórolás, és megvonás utján tudtam megvenni. De mint másnak is korábban mondtam, Neked is elmondom. Egy adatlap alapján valaki legazdagozni, nem egy túl bölcs és ésszerű dolog. De a gazdagság is nézőpont kérdése.
Számodra, lehet gazdag vagyok, mert van két konzolom, meg több gépem, de számomra a gazdagság máshol kezdődik
Ezek egyáltalán nem olyan dolgok, amiktől gazdag leszel. Teljesen hétköznapi termékek. Semmivel nem leszek több, azért mert ez megvan nekem.Nálam a gazdagság ott kezdődik, hogy ha a bankszámlámon lenne minimum 50 milla tartalékban, egy 150-200nm házam lenne kertel, egy városi ingázós autó, egy távolsági kényelmes suv, és egy motor is lenne, és havi 1-2 milliós nettó bevétellel rendelkezznék. Nah ez már gazdagságnak lehet nevezni. De ez is még csak a "kezdőcsomag" a gazdakság tárházában

Egyébként, tényleg, definiáljuk már a GAMER jelentését. Mitől lesz valaki GAMER ??

Új hozzászólás Aktív témák
-
Frissítve! Jön a RAGE 2
- Yettel topik
- Assetto Corsa Competizione
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- One mobilszolgáltatások
- World of Tanks - MMO
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ezek egyáltalán nem olyan dolgok, amiktől gazdag leszel. Teljesen hétköznapi termékek. Semmivel nem leszek több, azért mert ez megvan nekem.