- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMI911
aktív tag
Ettől a bugtól nem jó a lapokat felsoroló képernyő: https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=874014
-
Centre
tag
köszi.
(#20) kcsa Tudom, hogy nem tudok eleget a témában s majd el is olvasom az ebben jártasak véleményét, de hálásan köszönöm, hogy voltál szíves emlékeztetni rá.
21) DS39 Engem meg az zavar, hogy a stock romok gyártás leáll a főzött romoknak pedig minden bajuk van és hónapokig kell hegeszteni őket amíg elfogadható állapotba kerülnek.
-
DS39
nagyúr
adatbiztonság szempontjából én a gugliban kevésbé bízom mint az MS-ben, de nem ez dönt nálam OS választáskor, hanem a használhatóság. (ebben pedig a Google gerillapolitikájával kiverte a biztosítékot, hogy egy low-end telefonra amiben alig van belső tárhely és rendszer már nem enged telepíteni alkalmazást (17MB alatt), ő csak azért is kérdés nélkül feltelepíti a legfrissebb Play-t és a hozzá kapcsolódó Play szolgáltatásokat 2 MB belső memóriát hagyva..)
-
Centre
tag
"arra nem sok esély van. elvileg low-cost telefonokkal fog jönni, abba meg tisztességes kamera nem fér bele."
Reménykedem, hogy a rendes kamera az lesz az első bonusz ami bekerül. Lengyelország is valószínűleg benne lesz az első körös telefonkibocsájtásban, hátha. Nekem már egy 5 MP-es is elegendő lenne, az Xperia E-re pedig már elérhető a ROM s ott 3.2 MP-es a kamera. Én reménykedem.
Akinek adatbiztonsági aggályai vannak annak a Microsoft nem megoldás, az iphonenal pedig ugyanaz a probléma csak pepitában, név szerint pedig, hogy bár a vállalat nem él vissza az adatokkal a rendszer nagyon-nagyon zárt.
"és jön ugye a FF OS, a Jolla, Ubuntu Mobile. (persze ezekre még fél-egy évet várni kell)"
jaja, szerintem többen is erre várunk, addig azonban nincs más, mint az Android.
-
DS39
nagyúr
arra nem sok esély van. elvileg low-cost telefonokkal fog jönni, abba meg tisztességes kamera nem fér bele.
egyébként mi az hogy nincs alternatíva Androidra? WP8? vannak hiányosságai, de nem rossz. (és amennyire drágák már a normálisabb androidos telefonok, az iOS is alternatíva..)
és jön ugye a FF OS, a Jolla, Ubuntu Mobile. (persze ezekre még fél-egy évet várni kell) -
Sweet Lou 6
addikt
Engem csak az zavar, hogy az AdBlock kiegészítő hiába van telepítve, nem működik.
-
KAMI911
aktív tag
válasz
Matthenstein #11 üzenetére
Milyen testreszabási lehetőség hiányzik? Nálam eléggé gyors és kevés memóriát eszik.
-
Matthenstein
csendes tag
A honosítás kiváló, de a böngészési sebesség és testre szabhatóság nincs meg, úgy mint az alapértelmezett böngészőben. Arra a két órácskára amíg használtam, bugot nem találtam. Tetszik, hogy kereső kiegészítónek benn volt a SZTAKI, meg a Vatera.
-
törölt tag
akkor ezek szerint te vagy az illetékes, szóval megpróbálom emlékezetből leírni, mi volt a gondom:
egy huawei y300-on próbáltam:- valamiért NAGYON lassan töltötte be az oldalakat.
- a mainstream híroldalakat sem jelenítette meg rendesen, pl. az index.hu-t rosszul tördelte
- a menüje nekem nagyon kaotikus volt, nehezen találtam bármit is (ez lehet user error is)
- és összességében rosszabbul működött, mint a telóhoz kapott gyári noname böngésző.még egyszer leírom, hogy nem vagyok ff ellenes, mivel asztali környezetben évek óta elégedett ff fan vagyok, de ez az androidos verzió nekem nagyon nem feküdt valamiért.
további kitartást a fejlesztéshez
-
BDave
őstag
Feltettem és egyenlőre annyi hibát tapasztaltam, hogy amikor az angol és a magyar FF között váltogatok, akkor leállt egyszer-kétszer mind a kettő, de aztán ment tovább. Kiírta, hogy leállít (visszajelzést nem lehetett küldeni), aztán mégis csak vissza tudta tölteni az appot a rendszer.
A csippentsen szavon először meglepődtem, de szerintem meg lehet szokni és lehet tudni, hogy miről van szó.
(Ez a jelenlegi FF tényleg nagyon gyors! Próbálkoztam vele régebben is, de akkor lassú volt, most viszont nagyon jó! Eddig Chromeot használtam, de meguntam a lassúságát és az akadozását (talán majd az új motorral). Az Opera és a FF közül az utóbbi tűnik gyorsabbnak jelenleg. Az még jó lenne, ha hozzá lehetne adni keresőmotorokat a jelenlegiekhez. Csippentés után nem oda ugrik vissza a lapra az app, ahová csippentettem.)
-
KAMI911
aktív tag
Az androidos verzió nagyon gyors lett, ahol lassulás van vagy a képpel van gond, ott érdemes a hibát jelenteni a fejlesztőknek, mert abnormális működésre utal. Az elmúlt év fejlesztésének köszönhető a böngésző értékelése már négyes osztályzat fölé került. Szóval ha gond van jelentsétek, és remélem sikerül orvosolni a problémát. Most elsősorban a honosítás problémáit szeretnénk kiszűrni, ezért született ez a bejegyzés.
-
banhammer
veterán
A lokalizalastol nem lesz gyorsabb.
De legalabb mar magyar. -
rsf
senior tag
Na végre.
Én irtózok mindentől ami google..
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A közösség aktív tagjai elkészítették a lokalizált változatot, segíts tesztelni!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest