Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunfi
őstag
válasz
üzenetére
De van (lásd #15), sőt lesz, csak Wasteland 3-nak fogják hívni. Egyébként elmehetünk abba az irányba, hogy ez így is jó. Nem fogok vele vitatkozni, csak akkor legyenek kedvesek ne Fallout 4-nek hívják, mert ez sok mindenben hasonlít rá, de csak egy halovány árnyéka az előző két résznek.
-
nofi
addikt
Óriási csalódás volt ez a 4. rész. Elvittem a szétágazós részig, de egyszerűen beleuntam. Haverok mesélték el nagyjából végig sztorit és nagyon jól döntöttem, pedig ritkán hagyok félbe játékot. Elsőre ugyan sok hasonlóságot mutat a 3-mal, de az 20+ óra után kezdett igazán kiforrni, míg ez valahogy végig olyan lelketlen maradt számomra.
-
törölt tag
Nem ertem, hogy akinek nem tetszik, egyaltalan minek jatszik vele
Kotelezo? 
Szerintem remek gamr, Far Harbor is kiraly volt. Tobbi dlc tenyleg hanyagolhato.
-
Simán jó volt, de a Far Harbor DLC-n kívül a többi kuka.
-
dzsidzsas
tag
Megvárom a steam-os leárazást a dlck-re. Oszt ennyi.
-
NomadND1
senior tag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Én a goldot vettem meg sajnos...

Talán az 5. rész. -
vottokar
senior tag
Pont most gondolkodtam az alapjáték megvételén. De így várok még inkább. Addig a virágboltossal "szenvedek".
Pár éve megvettem a F3 GOTY-t. Erre nem hajlandó normálisan futni a Dell notimon. Otthon az asztallin meg nincs rá időm és lehetőségem, hogy megint végigjátsszam....
-
doooo
veterán
A múlt héten fejeztem be... kínkeservesen... Nagyon nyomasztó egy játék, ami valahol érthető is a körülmények miatt, de mégis... Hiába próbálkozol, nem tehetsz igazán jót a környezettel... Kíváncsi voltam, meg valahol elég addiktív a játék, de alig vártam a végét... azután egy napig még építgettem, de gyorsan bye-bye lett a vége a dolognak. Save-eket megőriztem, ha egyszer netán visszalépnék az eddig elért eredményeimhez, de kétlem. Kellemetlen élmény volt. Most a Skyrim újrakezdését tervezem (akarva akaratlanul is párhuzamot vontam a két játék között miközben játszottam), hiányzik a fantasztikus, de mindenekelőtt kellemes atmoszférája.
De mindettől függetlenül, nem bántam meg a Fallout 4-et, érdemes kipróbálni, végigvinni, tényleg élmény, és biztosan nem mindenkiben ébreszt olyan érzéseket mint bennem. -
bunfi
őstag
Nem mondtam, hogy most lesz, de nem tervezem növelni a bevételüket egy szinte rps szintre degenerált játékért. Nem várom, hogy tökéletes legyen, mert az irreális és lehetetlen, de kiherélték, elég keményen. A történet irgalmatlanul gyenge és szinte csak rossz végkifejlete van a dolognak, ami elég szomorú. A companion rendszert sikerült tragikus szintre degradálni (tényleg 3-4x kell végigjátszani, hogy megkapjam azokat a questeket is?) Ráadásul a DLC-k közül 1 jó, 1 elmegy, a maradék 4 pedig FO3/NV mod ripoff.
-
Ryder62
őstag
Kerek egy évet kellett rá várni az utolsó DLC óta. Nem siették el, az tuti.
-
ttt
senior tag
Nem hinném, hogy lesznek valamit újat is dobó modok. Eléggé lecsengőben van a készítésük.
Még most is 60 urókörül mozog, 10 euro meg jó pár év múlva lesz max. Én pl most vettem meg 8-ért az 3-t meg a Vegaszt + dlc-k.
Amúgy abszolút nem voltam egy rpg-s, de a FO4-re rákattantam
-
bunfi
őstag
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Én kivárom amíg 10 euró lesz kompletten, annyit megér. Talán addigra lesznek egyéb modok is, mint a sok Beautiful Bodies Enhancer. Azért sokat elmond a játékosközönségről is, hogy ez a legnépszerűbb mod...
-
Fitzgerald
veterán
Nagyon akartam szeretni ezt a játékot, de nem sikerült. DLC-ket meg sem vettem már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kotelezo?