Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
Dr. Akula #33 üzenetére
Nem érted, mi a gond a Metro-val? Ugyanazon a gépen a lentebb írtak szerint jobban megy a Redux. Ergo javítottak az engine-en (a látványosabb grafika csak a ráadás). Mifelénk régen a jobb futást a patch hozta, nem egy új kiadás pénzért. Ha úgy tetszik, később fejezték be.
A Warner is ezt teszi a utóbbi Batman játékokkal, már az Arkham Origins-nél is fontosabb volt a DLC, mint néhány hibajavítás.Itt nem arról van szó, hogy pénzért dolgoznak, hanem hogy át vagy szabva, és te még örülsz is neki, sőt előrendeled. Szóval megértem én a kiadókat, hogy nem kell már úgy törekedni a minőségre, elég nagy a vásárlói bázis, elbírja a fanyalgókat is.
15 éve, még az erősen virágbolti beszerzések idején mindent patch nélkül játszottam, és még így sem voltak teljesítményproblémák, hibák, a patch-ekben pedig nem csak hibajavítás volt, hanem új pálya, skin, játékmód is. Tudom, megrekedtem az ezredfordulós szinten, most az átszabás, lehúzás a menő, ennek kell tapsolni. Kösz, nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest