- Milyen TV-t vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gondoni
csendes tag
Csak vannak még okosteló tulajok, akik 10 méternél is messzebb mernek menni egy konnektortól (PowerBank nélkül)!
Szerencsésnek vallom magam, hogy reggel el tudom dönteni, hogy aznapra vigyek-e magammal töltőt, vagy maradhat a fiókban, ráadásul e komoly dilemma elé is max. heti 2-3 napon állít az élet!
-
gondoni
csendes tag
Nekem is ilyesmik a tapasztalataim.
Az én okos telefonom (Galaxy J5) nap közben elsősorban csakis telefon (meg néha számológép vagy jegyzettömb), úgyis egy PC mögött görnyedek. Az okos dolgok (mail kliens, böngészés, jutúb, stb.) otthon/este mennek rajta wifin, talán ha fél órákat, így nekem is simán kijön 5-6 nap két töltés között. Mobil adathasználat persze kikapcsolva, a hálózat módot is csak GSM-re állítottam, még a 3G sem játszik, hangminőség ide vagy oda.Aki a "minek neked okostelefon" jellegű ész-osztással jönne: hát estére!
Sőt, a régi ZTE Blade III-as telefonom SIM kártya nélkül, wifi nélkül, repülő üzemmódban 20-22 napot is kibír bekapcsolva, a fiókban pihenve, nem piszkálva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- EA Sports WRC '23
- Home server / házi szerver építése
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyaralás topik
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest