- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Apple asztali gépek
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Apple notebookok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel1981
veterán
Ugyan már, szerinted ez akadály?
Már rég vannak 256 GB-os pen drive-ok, amikben csak egy chip van!
Ebből 8 az SSD-re, azt tessék, 2 TB!
A fogyasztóknak szánt ár dönt; jelenleg az 512GB-nál nagyobb SSD-re nagyon kevés a vevő, de majd eljöhet a TB-os SSD-k kora is, csak idő kérdése.Egyébként az hiszem OCZ-nek régen volt 3,5"-os 512GB-os SSD-je, csak már kifuttatták.
Itt is van; OCZ Colossus
Ezt is inkább a "fíling" miatt csinálják ekkorára, nem azért, mert nem tudnák megoldani 2,5"-ban.[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
Ez igen! Máris vannak árak!
Tényleg jó ár, de azért hátast nem dobtam tőle - mondjuk valszeg megy még lejjebb is, ha több boltnak lesz, mi több, talán a meglévő SSD gyártókat is árcsökkentésre készteti. Meglátjuk.Nálam továbbra is Samsung 830 256GB a kiszemelt "áldozat".
[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
Te aztán kemény legény vagy!
#38 Silentfrog: át ez az! Ezért kényes kérdés, hogy mi számít"rendeltetésszerű" használatnak?
Megértelek, hogy "csak úgy" használod, de kérdés, hogy ebbe beleköthet-e a bolt?Olyan esetről tudok, hogy olcsó nyomtatót vett egy cég "nagyipari" használatra, és amikor kb. fél év után meghibásodott, és vitték gariztatni, elutasították a keresetet, mert "nem rendeltetésszerű" volt a használat. Vagyis; egy olyan nyomtatóval nyomtattak napi 5X mennyiségű lapot, amit napi 1X mennyiségű nyomtatásra terveztek - ezt mondjuk valamennyire meg tudom érteni, kérdés, hogy ez az SSD-re is átvihető-e?
Végül is ha a gyártó maga leírja, hogy idő / írási ciklus, akkor igen....[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
Ez most tényleg így működik?
Komolyan kérdem!Tegyük fel, ott van a jótállási jegyen feketén-fehéren, hogy "3 év teljes körű garancia".
Elhasználódik bő 2 év után, visszaviszed, se külsérelmi nyom, semmi más, és a bevizsgálás után azt mondják, hogy "Bocsi, túlírtad, ez bukta"?
Mondjuk van olyan, hogy "nem rendeltetésszerű használat" - ez akkor az?[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
Én is pont erről értekeztem nem rég egy másik topicban.
Mondjuk ezen az 500-as értéken kicsit én is megütköztem, ha ilyen mértékben csökken, akkor a következő generációnál már tényleg be kell kalkulálni olyasmiket, hogy inkább nagyobbat vegyen az ember, és legalább a harmadát hagyja szabadon.
Amúgy respect magáért a 19nm-es gyártásért!Egyébként a cím kicsit nesze semmi, fogd meg jól, pont az árról nem tudtunk meg semmi!
Mindenki tarolna jó árral, csak hát nem mindig jön össze![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- Fogyjunk le!
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor 200 Pro - mobilportré
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest