Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
Ja ez nekem is utólag ugrott be. Viszont amennyire elterjedtek a világítós billek, lehet valós problémáról beszélünk
. Én tudok, de a "milyen billentyűzetet vegyek" topik alapján nem vagyok benne biztos, hogy mindenki boldogulna a helyzettel.
Első gondolatom az az volt, hogy pl autószimulátoroknál általában szükség van a billre boxutcából állítgatni a dolgokat, szóval ha valaki nem tudja fejből a kiosztást és a helyét (plusz nem tud rányúlni a billre) akkor probléma lehet. Gyorsan fel és le lehet venni, de mégiscsak.
-
proci985
MODERÁTOR
Jaja, egy gamer monitorhoz képest teljesen elfogadható ára van. Vagy az extra számítási kapacitás árához képest, amire szükség van multimonitorhoz
.
Film érdekes kérdés. Talán, de úgy nem teszteltem.
A consumernek jobb felbontása lesz, de azt elvileg év végétől lehet csak kapni.
6-8 az még oké, de nem véletlenül az Arma3mat hoztam fel, az ilyen szempontból eléggé erős. Ha csak 20 billről lenne szó akkor nem hoztam volna fel. Plusz ugye ha chatben nincsen teamspeak, akkor mindenképp kell tudni vakon gépelni vele, mert nem lehet lenézni.
-
proci985
MODERÁTOR
elég kevés ember próbálta, nekem is az idei Swedish Game Conferencen sikerült.
A távcső talán picit erős hasonlat, de oldalt megmarad a periférián a feketeség. Cserébe ugye ott a "face" (gyakorlatban head) tracking, szóval ez inkább csak egy kommentár a margóra, túl nagy jelentősége lehet nincs a dolognak. Plusz kb 5-10 percet próbáltam, szóval lehet megszokja az ember... ahogy a bezelek is csak a legelején zavaróak.
Immersion az eléggé jó, nem véletlenül írtam, hogy 100kért szerintem bőven lesz neki piaca, mert alapvetően egy jó dolog.
Ja még egy baj van vele: Pl Arma3nál és ahol az egész billt kéne használni, na ott nem feltétlenül előny, hogy az ember nem látja a billt
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G27 szett eladó! Posta az árban!
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- GeForce RTX 3060 (OEM HP)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő