Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
"Ha csak 20 billről lenne szó ..."
Na mondjuk erre nem gondoltam. Mármint hogy chatelni közben meg minden... Itt is előjön a szubjektivitás. Nem hardcore gamerként gondolkodtam, hanem csak egy mezei emberként aki akar egy jót flesselni az adott játékon.
Eszembe nem jutna nagy online clanwar-okat meg hasonlókat játszani Riften keresztül.
Még ha nyújt is bizonyos előnyöket.
Én csak az élményfaktorra koncentrálnék amit egy ilyen vr szerű látvány nyújthat az embernek.De tény hogy a vakon gépelés azért necces lenne.
-
Dany007
veterán
Az frankó. 100k-t szerintem is simán megér. Főleg, hogy alapból lehet 3D támogatása (nem tudom van-e) hiszen két szem eleve külön képet kap.
Ráadásul a hasonló tracking nélküli vr "sisakok" bőven 300k fölött voltak amiket anno láttam.Én meg multi felhasználásra gondoltam. Tehát nem csak játszani lehetne vele, hanem akár filmezni is. Főleg ha kellő nagyképernyős élményt nyújt.
Felbontása persze ne legyen pixeles... Azt muszáj megoldaniuk a végére mert szvsz ha pixeles képet ad - olvastam róla még valami 800x600 körüli csak - akkor fele annyit se ér meg - nekem- .
A billentyűzetet meg megszokja az ember egy idő után. Anno Soul Reaver-t is full bill-ről tudtunk csak irányítani ráadásul úgy, hogy mindkét kéz szükséges volt hozzá egyidőben.
Legalább 6-8 bill kellett hozzá alapból plusz az extráknak még pár... És azt is megszoktuk egy idő után úgy, hogy nem kellett nézni.
Persze ja, nehézséget okozhat hogy nem nézhetsz le, de igazából ezt nem lehet elkerülni, ez vele jár. Valamit valamiért. : )
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G27 szett eladó! Posta az árban!
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Manli NVIDIA GeForce GTX 1650 4 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Egyedi ékszerdobozka
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő