Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz proci985 #24 üzenetére

Az frankó. 100k-t szerintem is simán megér. Főleg, hogy alapból lehet 3D támogatása (nem tudom van-e) hiszen két szem eleve külön képet kap.
    Ráadásul a hasonló tracking nélküli vr "sisakok" bőven 300k fölött voltak amiket anno láttam.

Én meg multi felhasználásra gondoltam. Tehát nem csak játszani lehetne vele, hanem akár filmezni is. Főleg ha kellő nagyképernyős élményt nyújt. :) Felbontása persze ne legyen pixeles... Azt muszáj megoldaniuk a végére mert szvsz ha pixeles képet ad - olvastam róla még valami 800x600 körüli csak - akkor fele annyit se ér meg - nekem- .

A billentyűzetet meg megszokja az ember egy idő után. Anno Soul Reaver-t is full bill-ről tudtunk csak irányítani ráadásul úgy, hogy mindkét kéz szükséges volt hozzá egyidőben. :) Legalább 6-8 bill kellett hozzá alapból plusz az extráknak még pár... És azt is megszoktuk egy idő után úgy, hogy nem kellett nézni.
    Persze ja, nehézséget okozhat hogy nem nézhetsz le, de igazából ezt nem lehet elkerülni, ez vele jár. Valamit valamiért. : )

Új hozzászólás Aktív témák