Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- Hővezető paszták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Peterson_
üzenetére
Tehát mindig oda lyukadunk ki, ügyvédek, meg szonibérencek vagyunk...

Álláspontom.
Ha értek egy gyártói felülethez/modellcsaládhoz/termékpolitikához, akkor márkabuzi/fanatikus/elvakult/elfogult vagyok, tehát a véleményem semmis.Ellenben ha nem szólok a márkához tartozó témába, inkább átmegyek máshová "észt" osztani, akkor ott troll vagyok, vagy neadj isten eltévedt másik gyártó bérence...
Ergo soha, semmilyen felületen nem lehet írni, mert köcsög, megbélyegzett vagyok.
Persze a puszta tények nem felelnek meg.

Arra viszont mérget vettem volna, ha Sony kiadja az ICS-t a PLAY-re, az elsők között lettél volna, akik elkezdik a Sony ICS-jét gyalázni, hogy az de sz@r, mert akadnak rajta a játékok...
Mert most meg az nem jó, hogy a Sony valós, és érthető indokkal nem adta ki az ICS-t.
Bocs, de ezt már nem tudom hova tenni.

Sajnálatos, hogy egy elvileg értelmes fórum csevej mindig hasonló véget ér, és érvelések ide, tények oda, mindig az van, hogy akkor is sz@r az adott gyártó.
Tudod mit, add el a PLAY-t, vegy Samsungot vagy LG-t.
Ott aztán várhatod a frissítéseket...
...meg PS mobilt, meg stílust...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest