Új hozzászólás Aktív témák
-
Óóó, hát ASUS-nál ez a trend. 2-3 évig jó termékek, aztán retek hulladék mind 4-5 évig. Repeat.
Néhány éve MINDEN infós cuccom ASUS volt. Az összes, mondom az ÖSSZES elhullott a garanciaidő lejárta után néhány hónappal. Nem is akartam soha többet ASUS-t venni, de a B350-es lapjaik olyan jók voltak, hogy kénytelen voltam a következő generációban a márka mellett dönteni. Hatalmas hiba volt, a B450-F Gaming egy ipari hulladék az UEFI szintjén.
Valaki írta fentebb a Gigabyte-ot. Erős plusz egyet adok mellé én is, Gigabyte alaplapokkal semmi gondom (pedig százas nagyságrendű a merítés), a grafikuskártyákból kevesebbel van személyes tapasztalat, de mindet úgy adtam el, hogy hibátlan volt garanciaidő után is.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az új RX 5700-as sorozatú kártyákon már rendesen illeszkedik a bordázat és mások lettek a ventilátorok is.
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS 18W USB ADAPTER
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest