Új hozzászólás Aktív témák
-
Neovenator
senior tag
Nekem egyáltalán nem fontos, csak ha már egyszer így álmodták meg a kezelőszoftver dizájnját, és az össze-vissza hol működik, de inkább nem, akkor nem kell marketing-gurunak lenni ahhoz, hogy az ember belássa, ha egy ilyen egyszerű dolgot is képtelenek konzisztens módon működtetni a szoftverükben, akkor az igen negatív hatással lehet a cég renoméjára és a szoftverei minőségének megítélésére...
Úgy tűnik, ők másképp gondolhatják, mert már évek óta nem kezdtek vele semmit sem...
GF Experience tényleg nem túl funkciógazdag...ellenben a Radeon Software-re elég sok erőforrás rámehetett, látszik, hogy igyekeztek hasznossá tenni...csak épp nem működik még a kinézete se, ami nem túl jó ómen, nah... -
Neovenator
senior tag
válasz
Neovenator #1 üzenetére
Kipróbáltam, továbbra sem működik...
Persze igazságtalan vagyok, mert Win11-en nézem...10 alatt már biztos jó...biztos... -
Neovenator
senior tag
Azta...2-2.5 év alatt sikerült elérniük, hogy a Radeon Software főablakának átlátszósága ne csak random jelenjen meg, hanem minden esetben? Persze csak Win10 alatt...
EJHA!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Tőzsde és gazdaság
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- Sorra igazolja le az OpenAI szakembereit a Meta
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mini-ITX
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged