- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Videós, mozgóképes topik
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz Robitrix #209 üzenetére
meknéztem' a 32"-ból - ami pontosan 31,5" -, 2560x1440-es natív felbontásból mekkora lesz a kép 1920x1080-as felbontással...23,5"
tehát lehet belőle 23,5W fhd monitort IS csinálni ( : na most 22-24"-ből elég nehéz 32-est
gpu méretezéssel teljesen natív fhd-n jelenik meg a játék a monitor közepén, de ugyanennyi erővel lehet 21:9 uw-t is csinálni 2560x1080-nal, az 29,5" lesz natívan_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
én is singlet, sajnos nálam 27" is egérmozi volt, nem urizálásból'
tegnap kipróbáltam a division 2-t ha már ott van uplay+ csomagban, mostaninál kisebb kijelzőn hát nem ütne ekkorát az biztos
ha multiznék fps-sel akkor vennék egy 24" fhd 144-240hz tn-t oszt' csókolom, esetleg értelmesebb ips-t - bár válaszidő terén IS rendesen kamuzik minden gyártó, nagy csodák nincsenek, abban a tn a nyerő még mindig -, a kettő nem váltja ki/helyettesíti egymást_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
"ilyenkor érzem úgy én is részese vagyok annak amit látok"
pont ez az, mintha benne lenne az ember a játékban, nem csak kívülről szemlélné
megint más amikor multi fps-t tol valaki, ott nem az élményért játszik és ott biztos nagy a 32"_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
jobb lett volna 4k, 1080p-ről felskálázva nem volt rossz, va-ból volt olyan, elsőre meg is vett a nagy ppi, de képminőség nem jött be, sík ips-ből pedig alig van érdemi
amire azt mondanám oké az már 21:9 3440x1440 körüli talán 34 v 38", ott a gond oled árban megy ( : az meg kiröhögi, és game alatt azért kellhet neki pár év míg elfárad, addig is egy élmény, nem kompromisszumok hada mint az lcd_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
nekem forzához minden kicsi, fps-hez 32" már inkább sok is, de 27 kevés volt, tps-hez meg kell a 32" legalább... :d
most nincs a régi tv-n kívül semmi mert beütött ami beütött, nem szívesen engednék idegent a lakásba, meg rizikóznám be ha defekt van küldjem vissza, de egyébként pc mellé odaraknék 55" oledet, tv-nek is jó lenne
55" 4k-n még 81-82 ppi van, fölötte már romlik az érték, ha 65-öst vennék azt már monitornak nem lenne jó használni, filmezni messzebbről még elmenne
de ezek szubjektív dolgok, cryzis 3-at tolom, hát fergeteges 32" 1440p-n, nem 144hz csak 60, de olyan vas ami azt tudná már zabál, cpu mondjuk tudná, de vga-ból durvát kellene venniszerk:
és nincs is sík 32" 144hz ips, szóval mindegy[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
az a tv ha nem tévedek nagyot egy "átcimkézett" samu qled, amit "pőrén" sokkal olcsóbban kapsz meg
dellnek van egy gammmmer' oled monitora, különös egybeesés, hogy ugyanazok a specek mint az lg b9 v c9-nél ( : előbbi 1m+, utóbbit megkapod 350-400e-ért, ugyanaz a méret
samu qledekből a topok tudnak 120hz-et is, és az input lagjuk is nagyon jó, asszem' 300e-től már van olyan, nyilván nem 100e ft, de nem is milla'
az új 48-as oledet kb mindenhol gammernek' promózzák, 120hz-sync 1440p-n, 4k-60hz, az már 48", az is nagy közelre fps-nek, de lehet méretezni a gpu-val képet, szóval megoldható, nekem nagyon érzékeny a szemem hitvány megjelítőre, oled előtt játszhattam akármennyit, semmi baja nem volt, abszolút pwm mentes is a képe, qledeknek nem feltétlen
van egy hitvány régi 40" tv-nk, na attól fájt a szemem
most egy 32" monitor van és attól se fáj, de előtte jól megnéztem mit akarok vennijajjjjjjjjjjjj' mit fedeztem fel, hátha másnak is újdonság:
uplayen van olyan előfzetés mint az ms game pass, most valami 7eur az első hó, és elég jó címek vannak benne, játékokhoz korlátlan hozzáférés, sok játéknál gold vagy deluxe verzió is elérhető
első blikkre teljesen jó, sokkal több értelmes címet látok benne mint game pass-ben - persze ez subjektív -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
Chaser
legenda
az meg a másik, és nem kell warezt látni rögtön
részermől instant gamingen szoktam leginkább játékot venni, nem érdekel mért tudják annyiért adni, ha a kiadókat nem zavarja engem sem, de nem ritkán durván drágábbb volt az xbox verzió mint a pPiftuka
one s-en is el lehet azért játszogatni, azzal kezdtem, hadd ne mondjam legutólsót mennyiért lőttem ( : de standard áron sem volt vészes
sztem az összes játékra nem költöttem még 25e ft-ot de nem is warezolok
ott a game pess, xboxnál jó alternatíva, ms-nél szokott lenni promo, 300ft/1hó nap, vagy 300ft/3 hónap, vmelyikkel kezdtem, aztán meg is tetszett
lett ultimate végül, így van multi - ami nem érdekel -, viszont xboxon és pc-n is lehet tolni a gameket, azt is összeokoskodtam havi 1e ft-ra, még 1,5 év körül lehet hátra belőle
forza4-et pl onnan játszom, amit meg xboxhoz kaptam kódot eladtam
gearseket is onnan játszottam, gear5-ért egy ft-ot nem adnék egyébként, összecsapott egy valami, tesztelni most azt fogtam be, még mindig vannak bugokszóval one s + gamepass az még elég baráti megoldás árban is, kb 1-200 játék, nyilván sok szutyokkal, de van amikor húzó címek is ott vannak
-
Chaser
legenda
válasz ted_tris #168 üzenetére
inkább aranyosnak mondanám ( :
kijelző kell konzolhoz/pc-hez is, tényleg blődség azt felhozni árképző tényezőként egyik vagy másik oldalra
nekünk speciel nincs most tv-nk - illetve van egy gardrób mögé betéve -
ha azt nézem legutóbb 100e-ért lőttem a one x-et, mostani vga-m 100e fölött volt kicsivel, tényleg olcsóbb konzolon játszani ( : de közelében nem is ad olyan élményt mint a pc - nekem biztos nem -
cserébe drágább a pc meg szenvedős lehet driverek terén - is -, de sokkal több mindenre lehet is használni
konzolon még egy super positiont se lehet futtatni ((( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
( :
jobban belegondolva már a kvarc is lcd volt, csak monokróm, és kicsit nagyok a "pixelek"Gabibácsi
azért jártam mellé, hogy tudjanak fényesedni azok akiket azúr' nem a maga képmására teremtett és szükségük van rá ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
hogy is van?
nekem ne!!!44 :d
amiatt vettem xbox s-t, aztán one x-et, aztán oledet...((( :
ez a játék abban a néhány %-ban van, amin nem röhögök fel az első pár perc után és nem érzem úgy hogy időpazarlás volt még telepíteni isSweet Lou 6
5 percig bírtam őket, szépek...de nem arcade, sokkal szimulátorosabb jellegűekSynthwave
az az előtti nfs-ekhez képest jóval több hangsúlyt fektettek az irányításra, és "valósan", nem mondtam hogy rossz, de nálam messze nem arcade
szerettem is nagyon, sztem mindent bezsákoltam anno, más volt mint az az előtti nfs-ek, no de van erős vas, valamivel modernebb grafika jó lenne
a most wanted refresh azért sokszor odab@sz még most is grafban, vannak dolgok amiben jobb mint a forzaBalika911
a high stakes volt talán a hot pursuit 4, vagyis ilyen címen is ment, no az arcade ( :
gázt nyomni, 300-zal kanyarba be, 330-cal ki :d zsarubéjbik' mindenhol
hatalmas hangulata volt
a refresh sem rossz, de valahogy az nem hozza amit kellene, többi nfs-t én is hanyagoltam, volt amit megnéztem és 5 percet se bírtamegyébként kedvenc arcade ótósom az insane, vagy 1nsane, magyar fejlesztés 1999-ből, a hatalmas enyhe kifejezés rá
lett egy folytatása, azt már talán oroszok csinálták, nem rossz, de nagyon elmarad az első feelingjétőlszerk:
mindegy, tegnap megvettem a cryzis 3-at, az anno elmaradt, izzassza' a vasat a mocsok ( :[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
"szimulátor nem érdekel, forza jellegű leginkább, "
evvel' kezdtem, lehet nem egyértelmű a motorsport verziók miatt, nálam a forza=forza4
3-ast lehet megveszem
ezt pc-n nem szeretem, oleden játszottam sokáig, oszt' most nincs, a többit nem láttam oleden, azok jók monitoron is :d
comorú' vagyok hogy alig van ilyenből választékSidCorky
lásd fentebb ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Synthwave #129 üzenetére
lehet feltolom
a hot pursuit és most wanted refresh van fent, utóbbi a box kontrollerel fenomenális, előbbi pocsék
a porsche az már inkább szimulátoros, megtaláltam a jó szót:
arcade ( : kellene nekem
insane2 van még meg régebbiek közül, de mást nagyon nem tudokGreatL
nem szimulátort keresek_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
"Játszanék, de mivel?"
Játssz a magadéval!
( :én meg valami autóssal jáccanék', nincs vkinek tippje?
szimulátor nem érdekel, forza jellegű leginkább, az új nfs sem tetszik - legalábbis pénzt nem adnék érte -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Synthwave #72 üzenetére
megnézem majd, gondolom csilliókért van olyan ( :
megmértem a box kontollert, 227g üresen, 286g két db aa akkuval
tehát kb 60g difi van, soknak tűnik, de ezt nem kell mozgatni mint az egeret, egérből nálam 100g már rengeteg, a glorius o - a maga 58g-jával már nagyon oké lett volna, aztán rájöttem full perforált, minden szutyok belemegy, nyilván ezért is adtam el ( :
és nyilván a gyári akku pakknak is van tömege, valahol fél úton lehet az üres és 2db aa akkus tömeg közt, onnan nézve meg az a 30g difi mér tényleg semmi
sok mindent meg lehet gyógyítatni/gyógyíttatni, már éhen haltak volna az orvosok ha mindennel szaladok oda, vagy elhiszem h ebből-abból-erre-arra xyz idő alatt nincs érdemi változás_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Synthwave #69 üzenetére
ez nem gammer' egér, csak notebookhoz van
wireless egérrel gammelni az izgis', bár csináltam én is :d
egyébként soha nem keresem a hibákat, kimondottan kevés cikket/akármit olvasok/nézek bele, de szinte mindig belebotlok valamibe
ha sz@rok az izületeid gyógyiccsad' meg_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Synthwave #66 üzenetére
ezé' hasogatta' a szemem, de egyrészt kóma vagyok, másrészt ne legyek nyelv_tan_ár ( :
valami kis fosch logi egér, de a lényeg h aa akkuval is könnyebb v ekvivalens a tömege, mint egy gloriusnak
tudom h óriási különbség, nem véletlen vettem meg a gloriust ( : - aztán kibontás nélkül eladtam, már nem tudom mért :d -
de kontrollerről volt szó, ott 20-30g nem mindegy? kibontom az x-es kontrollert megnézem a tömeget akkuk nélkül és 2x aa akkuvalszerk:
jah, itt meg javiccsad' ki a címet :d[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz Synthwave #61 üzenetére
a mostani wireless egerem külső aa akkuval olya nehéz, mint a glorius modell o - , amiben ugyan akku nincs, de kb minden gammer' egér nehezebb nála
de kinek mi, az ikeás eneloop szett ajándék áron van, azé' az gáz', hogy a gyári(?) megoldásnál 3-4x annyit tud időben - mármint a gyári szettre nézve, oszt' örvendetes ha 20-30g-mal az könnyebb -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
-
Chaser
legenda
válasz petymeg2033 #22 üzenetére
csere után boxon biztos tudsz játdzani
részemről a gyári vagy ugy. megoldásokat hanyagoltam, ikeából 2450-es átcimkézett panasonic eneloop- szürke alap ikea felirattal - , finoman szólva odab@sz, 20-30 órát lehet játszani töltés nélkül rezgő mód mellett
amikor el kezd rikácsolni hogy kezd merülni, még pár óra benne van ( :
valami 2e ft-ba kerül a 4dbSynthwave
ne izgass ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
szintvév' válaszolt, neki el is hiszem, ha lehet melléknévként használni akkor lehet, te erre jössz hogy javítottad meg ne nyelvtantanárkodjak
én lennék a legboldogabb ha nem kellene...de ha valami hasogassa' a szemem akkor jelzem, és nem fogom magam kellemetlenül érezni, nem nekem kell kellemetlenül érezni emiatt magam
a cikk nagyon érdekes és jó, kismilliószor ki volt tágyalva itt-ott amott pro-kontra, úgy gondolom én is szóltam hozzá érdemit
de mondom ha zavar temp bann, vagy vegyetek fel egy nylevi szakértőt, tényleg előfizetek prémiumra inkább_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
kérdés volt
használjátok a tempbann-t ha nem tetszik a "nyelvtantanárkodás"
majd én érzem magam kellemetlenül ha hibáztok, vagy esetleg úgy érzem hogy hibáztok és rákérdezek? elárulom:
nem
érdekes szintvév' lova nem repült el néhányotokéval ellentében...._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
( :
Cythyel
az drágaSynthwave
legyen
de akkor mit mondjak?
én gamer vagyok egy gamer széken egy gamer gép előtt, vagy én vagyok a gaming gamer gaming széken gamer géppel?
merazé' nem mindegy' ( :Achar
én a pc-t tenném előre, xbox/ps is pc csak kicsit butábban, kicsit másképp, lehet ragozni de felesleges
volt xboxom több is, forzára pl tetszett, fps-re nálam alkalmatlan minősítést kapott a kontroller miatt
ps4 pro annyira érdektelen volt h ki se bontottam ( :
de a pc-n se gammerkedek csak ritkán, ott legalább be tudom állítani amit akarok, megvan 60fps fixen, és van oldschool egér+billzet, cserébe kijönne az árából egy one x és ps4 pro, meg még maradna is..de evvan'
nem utolsó sorban halkabbra meg lehet oldani, és még a fogyasztással sem száll el ha nem telhetetlen az ember ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
gaming platform és eszközök nem? a gammmer' maga a játékos
sz@r az ikszbox', sz@r a ps, sz@r a pc, sz@r a nintendo, a csattogós lepke az igazi ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM