Hirdetés
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BIOS frissítés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z10N
veterán
Ez a cellshading varhato volt. Viszont a jatekmenet a mobil platformhoz kozelit.
-
Micsurin
nagyúr
Egy a bajom vele: Ütésnél megáll a kamera egy század secre
-
szupermacs
veterán
Must have! Végre valami jó is lesz ősszel!
-
Kr/\toS
senior tag
Stílusos megjelenés, kalapsz@r játékmenet. Brühü.
-
Dilikutya
félisten
válasz
SunMount3r #11 üzenetére
Japánban tuti menő a Transformers, mintha lenne anime stílusú TF rajzfilmsorozat is. Ők nagyon bírják az óriásrobotos meg óriásszörnyes dolgokat, sokkal több ilyen filmjük van. Lehet, hogy a játékot is erre a piacra lőtték be, klasszikus dizájn valami hülye songokus verekedéssel ott biztos siker. Már a mindenféle megfeszített csuklós sugárlövésnél csóváltam a fejem. Pedig hogy vártam, hogy a 80-as évek robotjaival játszhassak, 31 évesen is érdekelt volna mondjuk egy War for Cybertron jellegű játékmenettel vegyesen földi és Cybertron-i meg egyéb űrpályákon.
-
b.daniel
senior tag
Hát szerintem azért annyira nem borzalmas. Ahogy előttem is írták, tipikus hack 'n' slash. Ha van alatta egy vállalható sztori, meg kicsit érdekesebb küldetések, akkor még jó is lehet. Bár a levegőben csikorgó gumi az üt xD
-
SunMount3r
nagyúr
Hát ez elég Japcsis-ra sikerült. Gondolom a story meg a küldetések terén kb. 0 szinten fog állni. Hát ennél tényleg másra számítottan
... Egy játékteremben még elmenne egynek.
-
Dilikutya
félisten
A filmek és filmes játékok igen, de készül két független Transformers játék is. Azok nem rosszak, szerencsére a robotok kinézete is távol áll a filmektől, nem 1:1 a régi rajzfilm és képregény, de azokra épülnek. Csak a War for Cybertronnal játszottam, az élvezetesebbnek tűnik ennél, ez talán játékmenetre még a filmes TF játékoknál is rosszabb.
-
anulu
félisten
az előzetes képek alapján nagyon vártam, de teljesen mást. így még ingyen sem kéne
-
Def26
félisten
válasz
gyuribácsi88 #7 üzenetére
Muszáj tölteni az 1080p oszlopot az excelben.
-
Mi a búbánatos isten nyila ez? Dragonball transformerekkel? Ez így ebben a formában mobilra is elég lett volna
-
VooĐoo
tag
1:54-nél az a gumicsikorgás a levegőben... jaj
-
rodrigez
senior tag
WTF?!
-
Dilikutya
félisten
Ez borzalmas. Nagyon szép, nagyon vártam, nagyon retro a látvány, de ez a mozgás, a harc valami rettenetes. Mi volt az az autós pörgés valamelyik szegény Álcán? Remélem, Álca is lesz választható oldal, meg nem csak ilyen egyendizájn ellenségek lesznek, a többi TF játékban is zavart, keveslem a kiiktatható ismert Álcákat. Félek, hogy ez sem sikerül majd túl jól. A Steam-en már fent van, de ár még nincs. Vártam nagyon a 80-as évekbeli rajzfilmek és képregények látványvilága miatt, de a játékmenetvideó nem túl biztató. De azért meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Hamarosan megjelenik az utóbbi évek egy legstílusosabbnak tűnő Transformers játéka.
- Óvodások homokozója
- Projektor topic
- Nyaralás topik
- sziku69: Szólánc.
- Fotók, videók mobillal
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xbox Game Pass [2025] - A májusi lista
- Akciófigyelő: Ütős ajánlatokkal nyit újra a Xiaomi Store az Arena Mallban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest