Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Ha a PC megy a levesbe, akkor a konzolról fogsz fórumozni?

ON: személy szerint behányok ettől a rángatózó mozgástól.

Amúgy valami tibeti nyelvet kell tudni, ha nem olvasni akarjuk?Vagy úgy általában angol szinkronos lesz? Csak pont ez nem. -
- = Zk = -
félisten
Győzzük meg a hóembert, hogy jobb neki a kályha mellett. Sure

-
Sose értettem azokat az embereket akik meg akarják győzni a másikat arról hogy márpedig ő nekik van igazuk mert CSAK. Ha konzolon szeret játszani játsszon azon, ha pc-n akkor azon. Nekem van mind a kettő de a pc megy a levesbe lassan mert értelme nem sok van. A játékok nagy részét nem portolják át rendesen, mindig van amivel van valami szenvedés. Az egyik játék ezt a vga-t a másik játék azt a vga-t favorizálja. Most ilyen driver, most olyan driver. Konzolnál meg elindítom a játékot, csinálok egy party cha-et, behívom akit akarok és játszunk. Nem kell team speak, skype, meg anyám tyúkja. Persze pc-n egy fokkal jobban néz ki a játék mert mondjuk míg konzolon a bf4 high-nak megfelelő beállításokon fut, addig pc-n ultrán tudom futtatni, juhéé, micsoda öröm.
A pc nagy előnye mindig is a warez lesz, ezt viszont kár lenne letagadni, mert a számok nem hazudnak, meg lehet nézni egy új játékot mennyien cuppantanak le torrentről. -
xtremez
aktív tag
Semmi user error nincs itt, mert tudom, hogy nem lehet kihúzni addig.

Konzolok technikai tudása sokkal fejlettebbek mint egy mostani pc-é és van/lesz olyan fícsőr játékokban amihez APU kell. Ezt majd meglátjuk idővel, hogy meddig tart vagy egyáltalán tényleg van e nagyobb lemaradás.
150 k körül éppen ki lehet hozni egy jó pc-t (pár évre jó esetben), viszont csak azt tartani játszásra nem értek egyet vele. Régen én is szajkóztam, hogy fúj konzol, de azért annyira nem rossz az. Az exkluzív címek miatt már megéri egyet tartani gép mellett. -
parampa
aktív tag
+1 Teljesen igazad van.

PS4 szint ( 30FPS 1080p HIGH ) simán megvan egy 150k alatti PC-n .
Nem kell 1 év múlva komplett gépet cserélni, 1.5x árú játékokat venni,
+ fenntartani konzol mellett egy PC pótlékot is. Régebbi gámák kimaxolhatóak.+ a Személyi Számítógép kismillió más dologra is használható !
Elég kiszámolni 8 évre a költségeket:
Közepes PC + olcsóbb gámák = Konzol + drágább gámák + PC pótlék költsége -
mcmike
őstag
Halu ~ hallucináció

Én sem vagyok teljesen nyugodt az ilyen elszállt misztikus dolgok miatt a Far Cry4 kapcsán, pedig már nagyon várom. Far Cry 3 is megvan insane edition-ben, mert annyira tetszett anno.
De mintha tényleg csak egy 3.5 lenne (szvsz nagyon hasonlít a háromra, mintha csak egy nagyobb DLC lenne)...

-
Mekkora baromság ez édes istenem.. mi a franc köze van ennek a haluzós (már az előző részben is egyébként) ninja izének a Far Cry-hoz?
-
mlinus
őstag
Leírhatom, de a PS4 biztos nem fogja max grafikán, 1080p-ben, 60 fps-el vinni.
Egy PS4-el nagyjából megegyező PC - szerintem - egy Fx 6300 vagy i3 proci, 8gb ram, geforce 750ti, egy tizessel drágábban meg már gtx760 is van, vagy akár r9 280.
1080p/60fps/max grafhoz gpu téren legalább egy gtx 780 kell, vagy r9 290.
szerk.: nem beszélek konzol ellen, van az is, de hülyeség azt hinni hogy 300 000 forintba kerül egy PS4-el megegyező PC konfig.
-
-
geekthink
csendes tag
Ezt a kontrolleres szerencsétlenkedést még nézni is rossz. Sosem fogom megérteni...
-
hokuszla
senior tag
Elég kellemetlen, ha egy fejlesztő 2014-ben állatkínzást rak a játékába.
Ha film lenne, rég betiltották volna. -
fewq001
csendes tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
/ helyett ~ ilyet kellet volna raknom (bocsánat nem tudtam mennyibe kerül)
-
-
-
gyáliSanyi
őstag
Hát szerintem ezeket a misztikus részeket nem kellett volna beletenni a játékba, de érdekes lesz.
-
ALLAT001
senior tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Persze, ez jobb 1 fokkal ami kell, de abból indulok ki, hogy PC-re úgy érdemes költeni, hogy ami fél év múlva jön ki játék, az is szépen menjen rajta.
Ami csábít még a PS felé, hogy egy csomó időt takarítanék meg vele
Megveszed oszt működik.... nincs babrálás az upgradekkel, patchek, driverek, vírusok, stb stb.... -
ALLAT001
senior tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Semmi extra, használt de olyan gép ami még nincs elavulva:
i5 @4GHz + lap +2x4GB 1600 RAM = 100k
970 GTX = 100k
monitor + ház + táp + perifériák 100k++ -
ALLAT001
senior tag
Azon gondolkoztam, hogy egy olyan gép, ami ezt szépen vinné olyan 300-350k-ból jönne ki. Ellenbe egy PS4+jó TV már meglenne 200k-ból.
Jó ez PS4-en is? (Sose volt PS-em...)
-
F34R
nagyúr
bloodbath, erdekes jatekmenet.
-
Findzs
addikt
nekem nem tetszik

jaj megszurkáltak, sebaj meghúzgálom a csuklómat és minden rendben

sokadszorra elég unalmas lenne
meg a szokásos buta ailehet a többi küldetés később jobb lesz, majd kiderül
-
marquuard
veterán
Nekem nagyon tetszik.

-
Jöhetne mááárrr...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
- = Zk = -
félisten
Konzol, mi mas...
Am nagyon varjuk, csk pc-re

Új hozzászólás Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Alkoholista nevelde
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A legjobb érvük: PC előtt görnyedni kell...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)