Új hozzászólás Aktív témák
-
ripla
addikt
"olvasás terén kihívásokkal küzdő fórumtársunk kedvéért mégegyszer. Ezt írtad:
"jólvan, ha bejön az állami netszolgáltatás, akkor tudjátok mi lesz? csak olyan adat mehet át rajta, amit dicső kormányunk jónak lát, aztán annyi"
tehát azt feltételezed, hogyha államosítanák a netszolgáltatást, akkor bevezetnék a cenzúrát. ebben a mondatban az a bújtatott gondolat is benne van, hogy most, szerinted, nincs cenzúra. amely gondolat tévedés. tehát valójában van. tehát mi is változna cenzúra szempontjából, ha államosítanák a netet? a helyes válasz: semmi."kis szívem, hogyha a szövegértelmezés neked ekkora gondot jelent, akkor miért is szólsz bele olyanba, amiről fogalmad sincsen?
ha szerinted most cenzúra van, akkor nem én, hanem te élsz álomvilágban. cenzúra még nincs, majd akkor lesz, amikor egyetlen külföldi oldalt sem tudsz megnyitni, mert blokkolni fogják őket. na ez az, amit én nem fogok megvárni.Szerk: ha meg ezt: "25 év, egy negyed évszázad eltelt, és nincs érdemi változás. pont." gondolod, akkor tényleg jobb, ha mész, mert akkor nem csak azokat a dolgokat ignorálod, amit én mondok, hanem minden mást is. kis világodat a tények minimálisan se kavarják fel.
csak a szád jár, de konkrétan nem mondtál semmit, úgyhogy nincs mit ignorálni.
amúgy pedig pontosan ezt gondolom. volt egy kis jólét, úgy 1990 és 2000 között, nem sok, csak épp annyi ami elég volt a boldogsághoz, aztán 2000-től kezdve ismét folyamatos zuhanás van.Szerk2: "6. az offshore cégek ellen nyomozásokat indítani, és ha kell, akkor vasszigorral fellépni ellenük, akár nemzetközileg is elindítani az ellenük irányuló eljárásokat.": tudod, mi történne, ha az offshore cégek ellen nyomozást indítanának? hint: semmi. az offshore cégalapítás egy legális lehetőség, mi több: az európai unió alapeszméjének egyik fontos tagja.
pontosan ez a baj, hogy legális lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- ASUS Radeon RX 7600 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest