- Milyen monitort vegyek?
- Májusi hardverszeánsz
- Házimozi belépő szinten
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Azért nem mindegy hogy Adblock, vagy Adblock plus. A plus sokkal jobb.
A tűzfalas reklámszűrés azért több erőforrást igényel, minthogy már a böngészőben ki lett szűrve a téma...
Másrészt míg írtad hogy a reklámok egy részét szűri ki a tűzfalad, addig az Adblock Plus az összes, minden reklámot szűr, a felugró ablakoktól a keymedia-ig mindent.Ajánlom mki figyelmébe a http://ajnasz.hu/adblock/recent hivatkozást bemásolni külső szűrőnek az AB plusba, a lehető legjobb
-
Apollyon
Korrektor
Teljes mértékben igazad van!
De az én gépemben csak 1 GB ram van és egy ideig nem tervezek új gépet venni így nekem jó az ha keveset "fogyasztanak" a programok.Amúgy ez a google nyomulás nem tetszik. A firefox nem jött azzal h hú most letarol mindent. Ez kissé nekem úgy hat, mintha rám akarnák erőltetni.
Ez most kicsit olyan mint a kóla. Imádom a Coca-t, de a Pepsinek egyszerűen nem jön be az íze. Próbáltam a citromost is, az sem ízlik.
Viszont a Coca az mindig is jó volt, a Cherry coke is meg amikor még volt a Vaníliás nekem az is bejött.Most meg jön itt egy harmadik kóla h meg akarja váltani a világot. Lehet már minden tele van a kekszükkel, meg csipegetni való chipsükkel, de nekem a kólájuk nem kell.
-
Apollyon
Korrektor
Én kösz nem kérek belőle.
A tökéletes böngésző: Gyors, de nagyon gyors, még gyorsabb, van benne ADBlock Plus meg szinte végtelen kieg., nem vagy alig eszik memóriát, JAVA és Flash lover, témázható, szerkeszthető, felhasználóbarát.
Ezt most jelenleg csak a Firefox tudja, köszönjük a készítőknek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest