Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Ez a hír kacsa.
Az amerikai kormánynak egy részt igénye van olyan hardverelemekre, amikről egy gomb megnyomása után nem lehet semmi féle hasznossággal bíró adatot visszanyerni, másrészt igénye van olyan technológiákra, amelyek alkalmasak bármilyen sérülést elszenvedett adathordozók visszaolvasására. Na, kíváncsi vagyok, melyik ujját fogja megharapni... -
-
Vadmeggy
aktív tag
+1
Nekem erről az a sztori jut eszembe amikor az amerikaiak kifejlesztettek az adófizettők millióiból egy olyan tollat, amivel az űrben is lehet írni. Az oroszok pedig ceruzát használtak.
Szintén több év fejlesztés és dollármilliók árán próbálták a bombakereső kutyákat robotokkal leváltani, míg végül rájöttek, hogy a kutyák minden szempontból hatékonyabbak a robotoknál.FR4 es epoxi helyett olyan áramköri hordozót csinálnak, ami nem oltja ki magát, hanem faszán meggyullad és volt hardver nincs hardver.
-
musculus
tag
Csak nálam verte ki a biztosítékot, hogy egy Chopinre ment tönkre a lapka?
-
waithEard
őstag
A seregben ehhez értenek, hangzatos nevek, rövidítések már vannak. Ötlet meg majd jön hozzá.
-
Béééla
őstag
Ha már elektronika, akkor ajánlanám nekik a nagyon kínai tervezés-gyártmány használatát a spórolás égisze alatt, biztos megsemmisülés-használhatatlanság, csak sajnos már használat közben.
Nem értem, miért nem lehet csak szimplán az áramköröket úgy megtervezni, hogy a maximális áram mondjuk 1000-szeresét küldje át ha megnyomják a nagy piros gombot? Karácsonyfa is lesz, meg meleg is. És olcsón megvalósítható.
Vagy anti-ESD "kapcsoló" és meghúzogatni a nájlon padlószőnyegen.
-
aram01
nagyúr
ha majd a tankokkal is megtudják csinálni, na az lesz a hír
-
ledgeri
nagyúr
Ez inkább Mission Impossible.../ az újfajta e- hulladékok... vízben is jól oldódnak..
-
hito
nagyúr
A cikkhez sokkal jobban illene Ethan Hunt személye.
-
törölt tag
Látom, nem tudnak kreatívan gondolkodni. Minden adathordozóra rászigszalagozni egy kézigránátot, aztán az önmegsemmisítés idözítve van. Aktiválás a drótvégre kötött biztosítószeg eltávolításával történik, onnantól 3-5 másodperc múlva az adat nem olvasható. Olcsó, biztos, gyors. Mondjuk lehet az adathordozók olvasói snyílását módosítani kell, hogy beférjen a gránát is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest