Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
Sirandrish #52 üzenetére
Ezzel nem vagy egyedül. Bizonyos fokig még érteném, hisz én is a nagy Pokémon érában nőttem fel. Számomra az volt az utolsó olyan nagy hype sorozat. Előtte ugye a Dragon Ball volt. Amik utána jöttek azok nem fogtak meg vagy már túl öreg voltam, nem tudom. De az tény, hogy akkoriban én is szerettem volna sokezer másik gyerekkel egyetemben Pokémon tanító lenni és egyelőre ez a játék hozza el leginkább azt a feelinget.
Ugyanakkor, bár nem vagyok az az igazi vérfan, számomra sok kiábrándító leegyszerűsítés van benne. A jelenlegi állapotában nem tartanám hosszú életűnek, de gondolom későbbiekben tolni fogják bele a tartalmat, hogy fentartsák az érdeklődést. Az IAP egyelőre nem akadályoz túlságosan, de vannak akik magasabb szinten már panaszkodtak miatta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest